Terug naar Apple verhoogt prijzen voor Apple Music, Apple TV+ en Apple One
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple verhoogt prijzen voor Apple Music, Apple TV+ en Apple One

Door Annemiek Lourensen25 oktober 2022 10:352 min. leestijd0

Slecht nieuws: Apple verhoogt bijna overal ter wereld de prijzen voor Apple Music, Apple TV+ en Apple One. Ook in Nederland. Dit ga jij meer betalen voor je abonnementen op deze diensten.

Apple verhoogt prijzen

Apple verhoogt prijzen

Gisteravond bracht Apple de grote nieuwe updates voor je iPad en Mac uit, maar er was ook slecht nieuws: Apple heeft de prijzen voor Apple Music, Apple TV+ en Apple One verhoogd. Apple TV+ stijgt met € 1,00 per maand, de muziekdienst met € 1,00 tot € 2,00 per maand – afhankelijk van het soort abonnement dat je afgesloten hebt. De grootste stijging zien we bij het alles-in-éénpakket Apple One: € 2,00 tot € 3,00 per maand extra. Maar dat is nog altijd goedkoper dan twee losse abonnementen op Apple Music en Apple TV+.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple heeft de nieuwe abonnementskosten per direct ingevoerd. Iedereen die nu een abonnement afsluit, gaat daardoor meteen het hogere bedrag betalen. Huidige abonnees hebben meer geluk: die krijgen eerst 30 dagen voordat ze het nieuwe bedrag gaan betalen een bericht hierover. Vind je deze kosten te hoog, dan heb je dus ruim de tijd om je abonnement op te zeggen.

Nieuwe prijzen

De prijzen van alle diensten zijn dus per direct verhoogd, maar wat ga jij nou (meer) betalen? Dat is afhankelijk van het soort abonnement dat je afgesloten hebt: individueel, voor een student of voor het hele gezin. Hieronder vind je per dienst een overzicht van alle oude en nieuwe prijzen per maand.

Apple Music

Nieuwe prijsOude prijs
Individueel€ 10,99€ 9,99
Student€ 5,99€ 4,99
Gezin€ 16,99€ 14,99

Apple TV+

Nieuwe prijsOude prijs
Standaard abonnement€ 6,99€ 4,99

Apple One

Nieuwe prijsOude prijs
Individueel€ 16,95€ 14,95
Gezin€ 22,95€ 19,95

Prijsstijgingen

Nu zelfs de kosten van Apple’s diensten omhoog gegaan zijn, zien we een trend bij Apple. De hardware wordt namelijk ook steeds duurder. Kijk alleen al naar de iPhone: doorgaans wanneer er een nieuwe smartphone-reeks verschijnt, verlaagt Apple meteen de prijs van de vorige modellen. Dit jaar niet, want de iPhone 13 is nog steeds even duur dan hij was voor de release van de iPhone 14. En dit nieuwe toestel is ook niet goedkoop, want het instapmodel kost voor het eerst meer dan € 1000.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van al het nieuws rondom Apple Music, Apple TV+, Apple One en Apple’s andere diensten? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar