Terug naar 'Apple Store Brussel opent zaterdag 19 september'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple Store Brussel opent zaterdag 19 september'

Door Jelle Mol18 augustus 2015 10:541 min. leestijd0

De officiële opening van de Apple Store Brussel staat gepland voor zaterdag 19 september. Dat meldt Apple Nieuws Vlaanderen op basis van een document waarin staat dat Apple Retail Belgium zich vanaf die datum vestigt in winkelcomplex Le Toison d’Or (De Gulden Vlies). Eerder dit jaar bevestigde Apple dat in 2015 een Apple Store in België wordt geopend.

Apple Store Brussel

Apple Store Brussel

Er gaan al jaren geruchten over een Apple Store in Antwerpen, Gent en Brussel, maar in laatstgenoemde stad zijn de plannen het verst gevorderd. Zo werden er in december 2014 vacatures uitgezet voor winkelpersoneel in Brussel. Die locatie is door Apple officieel nooit bevestigd, maar de zwarte schermen die al enkele maanden voor de hoek van het gebouw staan, zeggen eigenlijk genoeg. Deze A-locatie zou zo’n 1.500 vierkante meter groot moeten worden en wordt waarschijnlijk omringd door andere luxe winkels.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

19 september valt op een zaterdag en zou een logische dag zijn voor de opening van een Apple Store. Bovendien wordt de nieuwe iPhone rond die tijd in de winkels verwacht, waardoor de allereerste Apple Store in België meteen samenvalt met een iPhone-lancering.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar