Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

'Apple Store Brussel opent zaterdag 19 september'

Auteur: iCreate
0 reacties
Apple Store Brussel


Lees verder na de advertentie

De officiële opening van de Apple Store Brussel staat gepland voor zaterdag 19 september. Dat meldt Apple Nieuws Vlaanderen op basis van een document waarin staat dat Apple Retail Belgium zich vanaf die datum vestigt in winkelcomplex Le Toison d’Or (De Gulden Vlies). Eerder dit jaar bevestigde Apple dat in 2015 een Apple Store in België wordt geopend.

Apple Store Brussel

Apple Store Brussel

Er gaan al jaren geruchten over een Apple Store in Antwerpen, Gent en Brussel, maar in laatstgenoemde stad zijn de plannen het verst gevorderd. Zo werden er in december 2014 vacatures uitgezet voor winkelpersoneel in Brussel. Die locatie is door Apple officieel nooit bevestigd, maar de zwarte schermen die al enkele maanden voor de hoek van het gebouw staan, zeggen eigenlijk genoeg. Deze A-locatie zou zo’n 1.500 vierkante meter groot moeten worden en wordt waarschijnlijk omringd door andere luxe winkels.

19 september valt op een zaterdag en zou een logische dag zijn voor de opening van een Apple Store. Bovendien wordt de nieuwe iPhone rond die tijd in de winkels verwacht, waardoor de allereerste Apple Store in België meteen samenvalt met een iPhone-lancering.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt