Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

'De nieuwe Apple Pencil raak je minder snel kwijt'

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad Pro Apple Pencil


Lees verder na de advertentie

Mogelijk verschijnt er dit voorjaar een opvolger van de Apple Pencil. Deze Apple Pencil 2 raak je veel minder snel kwijt dan zijn voorganger, omdat je hem voortaan makkelijker kunt opbergen. Dit is te lezen op MacRumors.

Apple Pencil op de iPad Pro

Apple Pencil 2 handig opbergen

De tweede generatie Apple Pencil zou een magneetje bevatten. Gebruik je hem even niet, dan kun je de stylus aan de rand van je iPad Pro kleven – eigenlijk net zoals je gewend bent van Apple’s Smart cover. De kans op kwijtraken wordt daarmee weer een stukje kleiner.

Dat is overigens niet de enige verbetering. De Apple Pencil krijgt een aantal nieuwe mogelijkheden en is daardoor te gebruiken in meer apps dan nu het geval is. Bovendien wordt er een nieuwe antenne-technologie toegepast in het pennetje. Wij hopen nog steeds op een gummetje aan de achterkant van de pen, maar daarvoor ontbreekt iedere aanwijzing.

Samen met de nieuwe iPad Pro


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De Apple Pencil 2 wordt misschien dit voorjaar aangekondigd tijdens een keynote. Waarschijnlijk stelt Tim Cook tijdens het betreffende Apple-event ook nieuwe iPads aan ons voor. Volgens geruchten komt er een iPad die een groter scherm krijgt zonder rand eromheen, zodat de tablet in totaliteit niet groter wordt dan de huidige 9,7-inch iPad Pro. Als de rand rondom het scherm inderdaad ontbreekt, dan betekent dat dat de thuisknop en de frontcamera voor het eerst achter het glas geplaatst worden.

Update: inmiddels lijkt het erop dat de iPads zijn uitgesteld. Wat dit voor gevolgen heeft voor de nieuwe Apple Pencil, is onbekend.