Terug naar 'De nieuwe Apple Pencil raak je minder snel kwijt'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'De nieuwe Apple Pencil raak je minder snel kwijt'

Door Laura Grootaarts19 januari 2017 11:082 min. leestijd0

Mogelijk verschijnt er dit voorjaar een opvolger van de Apple Pencil. Deze Apple Pencil 2 raak je veel minder snel kwijt dan zijn voorganger, omdat je hem voortaan makkelijker kunt opbergen. Dit is te lezen op MacRumors.

Apple Pencil op de iPad Pro

Apple Pencil 2 handig opbergen

De tweede generatie Apple Pencil zou een magneetje bevatten. Gebruik je hem even niet, dan kun je de stylus aan de rand van je iPad Pro kleven – eigenlijk net zoals je gewend bent van Apple’s Smart cover. De kans op kwijtraken wordt daarmee weer een stukje kleiner.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Dat is overigens niet de enige verbetering. De Apple Pencil krijgt een aantal nieuwe mogelijkheden en is daardoor te gebruiken in meer apps dan nu het geval is. Bovendien wordt er een nieuwe antenne-technologie toegepast in het pennetje. Wij hopen nog steeds op een gummetje aan de achterkant van de pen, maar daarvoor ontbreekt iedere aanwijzing.

Samen met de nieuwe iPad Pro

De Apple Pencil 2 wordt misschien dit voorjaar aangekondigd tijdens een keynote. Waarschijnlijk stelt Tim Cook tijdens het betreffende Apple-event ook nieuwe iPads aan ons voor. Volgens geruchten komt er een iPad die een groter scherm krijgt zonder rand eromheen, zodat de tablet in totaliteit niet groter wordt dan de huidige 9,7-inch iPad Pro. Als de rand rondom het scherm inderdaad ontbreekt, dan betekent dat dat de thuisknop en de frontcamera voor het eerst achter het glas geplaatst worden.

Update: inmiddels lijkt het erop dat de iPads zijn uitgesteld. Wat dit voor gevolgen heeft voor de nieuwe Apple Pencil, is onbekend.

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar