Terug naar Apple lanceert bundel-abonnement Apple One én fitness-dienst Fitness+
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple lanceert bundel-abonnement Apple One én fitness-dienst Fitness+

Door Sven Lamers15 september 2020 20:012 min. leestijd2

Apple zet de volgende stap op gebied van diensten. Het bedrijf heeft net aangekondigd dat het een bundel-abonnement voor zijn diensten gaat aanbieden. Het gaat Apple One heten, en bevat altijd Apple Music, TV+, Apple Arcade en extra iCloud-opslag. Daarnaast heeft Apple nog een compleet nieuwe dienst aangekondigd, genaamd Fitness+. Wij vertellen je er alles over.

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

Apple One

Apple One

Van Apple One zijn er in Nederland twee verschillende abonnementen: ‘Individual’ en ‘Family’. Het eerste bevat Music, TV+, Arcade en 50 GB iCloud-opslag voor (waarschijnlijk) € 14,95. Bij Family krijgen jij en vijf familieleden toegang tot de genoemde diensten, en de iCloud-opslag wordt verhoogd naar 200 GB. Dit gaat je € 19,95 per maand kosten. Daarnaast is er nog een Premier-abonnement voor $ 29,95, met daarbij nog News+ en de nieuwe dienst Fitness+. De laatste twee diensten zijn echter niet beschikbaar in Nederland, dus wij moeten het met ‘Individual’ en ‘Family’ doen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple One

Fitness+

De Apple Watch was begin af aan een apparaat dat mensen over de hele wereld gemotiveerd heeft om gezonder te leven. Maar nu doet Apple daar nog een schepje bovenop, met een compleet nieuwe fitness-dienst. Deze heet Apple Fitness+. Deze nieuwe dienst Fitness+ bevat een hoop video’s met work-outs voor verschillende sporten, waaronder yoga, fietsen, dansen, treadmill, wandelen, hardlopen, krachttraining en ‘mindful cooldown’. Uiteraard is de Apple Watch nauw geïntegreerd met de nieuwe dienst Fitness+. Zo krijg je na je work-out een complete analyse van de activiteit – nog naukeuriger dan bij een gewone work-out. Helaas is Fitness+, zoals gezegd, in het begin nog niet in Nederland en België beschikbaar. In de VS gaat de dienst $ 9,95 per maand kosten, of $ 79,95 per jaar.

Dit vinden wij ervan

Het werd tijd voor een bundel-abonnement van Apple. Inmiddels heeft het bedrijf zo veel diensten dat het voor mensen leuk wordt om misschien iets meer geld uit te geven voor een paar extra diensten erbij. Vooral het ‘Family’-abonnement zal voor veel mensen de moeite waard zijn. Fitness+ vinden we in de theorie geweldig, vooral nu ten tijde van corona. Jammer dat de dienst niet meteen in Nederland en België beschikbaar is.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple One
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rolf
Lezer
Rolf

Interessant. Ik heb nu Apple Music family en iCloud 2tb, die optie zie ik nog niet. Maar straks misschien wel voor hetzelfde geld Apple TV+ erbij.

RobD
Lezer
RobD

Weten jullie al wanneer fitness+ naar Nederland komt?