Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Music Sessions: optredens van artiesten in Spatial Audio

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple Music sessions


Lees verder na de advertentie

Afgelopen weekend is ‘Apple Music Sessions’ aangekondigd: een reeks intieme liveoptredens van bekende artiesten, opgenomen in Spatial Audio. En de eerste twee sessies staan al voor je klaar!

Apple Music Sessions

Met Apple Music Sessions krijgen de betrokken artiesten een kans om hun hits in een nieuw en creatief jasje te steken. Maar niet alleen hun eigen hits: ook covers van geliefde nummers worden in de spotlight gezet. Alle optredens worden opgenomen in Spatial Audio in Apple Music studio’s over de hele wereld. Vervolgens kunnen abonnees op de streamingdienst deze sessies gratis bekijken en beluisteren via de Apple Music-app, bijvoorbeeld op een iPhone of iPad.

De eerste sessies focussen zich op muziek van country artiesten. Zo kun je nu al luisteren en kijken naar de optredens van Carrie Underwood en Tenille Townes, opgenomen in de Apple Music studio in Nashville, Tennessee. Binnenkort volgen Ronnie Dunn en Ingrid Andress, twee andere country muzikanten. Niet je ding? Heb dan even geduld, want Apple Music belooft in de toekomst allerlei genres te vertegenwoordigen.

Apple Music Live


kooptip

Dit is de tweede keer in korte tijd dat Apple Music aandacht besteedt aan optredens van bekende musici. In mei kondigde de streamingdienst namelijk nog ‘Apple Music Live‘ aan: een reeks concerten van ‘je favoriete artiesten’. Deze kunnen Apple Music-abonnees live bekijken via de app. En dan ook echt live: het eerste (en enige) concert dat werd uitgezonden was van Harry Styles in de UBS Arena in New York op zaterdag 21 mei, wat hier in Nederland om 3:00 uur ’s ochtends was.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Apple Music? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!