Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Music Replay 2024: zo bekijk je het nieuwe maandoverzicht

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Music 2024 maandoverzicht

Apple Music Replay 2024 heeft voor het eerst een maandoverzicht, en zo kun je nu al je overzicht van januari bekijken!

Lees verder na de advertentie

Apple Music Replay 2024 maandoverzicht

Het is inmiddels een soort kersttraditie geworden: de Apple Music Replay. Net als bij Spotify Wrapped krijg je daarin rond het einde van het jaar een overzicht te zien van je favoriete artiesten, nummers, albums en afspeellijsten van het afgelopen jaar. Maar dit jaar gaat Apple voor een andere insteek, en is Replay nú al beschikbaar.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

In plaats van een overzicht van het afgelopen jaar, kun je nu per maand terugzien waar je naar geluisterd hebt. Daarvoor moet de maand wel eerst afgelopen zijn, dus voorlopig heb je alleen toegang tot je luisterdata van januari.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Hier vind je de Apple Music Replay 2024

Om je Apple Music Replay 2024 nu al te bekijken, ga je naar de Replay-website (op je iPhone, iPad, Mac of Windows-pc) en log je in met je Apple ID via de ‘Doe mee’-knop. Vervolgens krijg je direct je overzicht van januari te zien. Ook kun je je Replay gemakkelijk opslaan als afbeelding via de Deel-knop.

Apple Music Replay 2024

Naast je luisterminuten en favoriete artiesten krijg je ook zogenaamde mijlpalen te zien, zoals wanneer je 100 artiesten hebt bereikt, of 250 verschillende nummers hebt afgespeeld. Ook deze mijlpalen kun je gemakkelijk delen.

Apple Music Replay 2024 afspeellijst

Je Apple Music Replay 2024 tot nu toe is ook als afspeellijst te vinden in de Muziek-app. Daarin zijn al je favoriete nummers van het jaar verzameld. Je vindt de afspeellijst in het ‘Luister nu’-tabblad van de Muziek-app, helemaal onderaan de pagina. Hier vind je ook direct je Replay-afspeellijst uit alle voorgaande jaren dat je een Apple Music-abonnement had.