Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Music Replay 2023 is uit: bekijk jouw jaar in muziek

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Music Replay 2023

Apple Music Replay 2023 is uit! Hiermee zie je in een oogopslag waar je afgelopen jaar naar luisterde, net als bij Spotify Wrapped. Hier vind je de Replay.

Lees verder na de advertentie

Apple Music Replay 2023

Het is al jarenlang een traditie voor de feestdagen: Spotify Wrapped. Hiermee zie je in een kort overzicht welke muziek je afgelopen jaar grijs hebt gedraaid. De best beluisterde artiesten, albums, nummers, genres … alles komt langs. En sinds een paar jaar doet ook Apple mee aan deze trend, want met Apple Music Replay krijg je precies hetzelfde riedeltje te zien.

Apple is Spotify Wrapped dit jaar zelfs voor, en heeft nu Apple Music Replay 2023 gelanceerd. Je krijgt hierbij hoogtepunten van je muziekjaar te zien, maar ook een wat uitgebreider overzicht met lijstjes en mijlpalen waar je doorheen kunt scrollen. Bekijk je Replay met de knop:

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple Music Replay delen

De hoogtepunten van Apple Music Replay – dat is het filmpje dat je als eerste te zien krijgt – is ook als losse afbeeldingen te delen met je vrienden. Tik hiervoor rechtsonder op de deelknop bij het scherm dat je wilt delen, en dan op je sociale media of chatapp naar keuze. Of sla hem op in je filmrol met ‘Bewaar afbeelding’.

Apple Music Replay delen

Je kunt dus niet de hele Replay delen als filmpje. Althans, die functie zit niet ingebouwd. Wil je er een filmpje van maken, dan moet je zelf een schermopname maken. Dit doe je door in ‘Instellingen>Bedieningspaneel’ de optie ‘Schermopname’ toe te voegen. Deze start je vervolgens via het bedieningspaneel (swipe van rechtsboven naar onder) door op de schermopnameknop te tikken.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!