Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Music heeft nu een ‘Op repeat mix’ – en dit houdt het in

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Music Op repeat mix

Wie vandaag Apple Music opstart, wordt begroet door een nieuwe ‘Op repeat mix’-afspeellijst. Maar wat houdt het in? Wij leggen het uit.

Lees verder na de advertentie

Op repeat mix op Apple Music

Apple Music krijgt deze maand de nodige nieuwe features. Vorige week onthulde Apple de maandelijkse Apple Music Replay, waarin per maand wordt weergegeven waar je veel naar luisterde. En vandaag komt daar de Op repeat mix bij, een nieuwe persoonlijke afspeellijst.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

In de afspeellijst krijg je alleen nummers te zien waar je geen genoeg van kunt krijgen. Oftewel: de nummers die jij op repeat hebt staan. En in tegenstelling tot playlists zoals Favorieten en Nieuwe muziek, die wekelijks worden bijgewerkt, staat er iedere dag een nieuwe Op repeat mix voor je klaar.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Hier vind je de Op repeat mix

De Op repeat mix is gemakkelijk te vinden. Open de Muziek-app op je iPhone, iPad of Mac, en ga naar het tabblad ‘Luister nu’. Scrol een eindje naar beneden totdat je bij het kopje ‘Voor jou gemaakt’ bent aanbeland. Daar vind je de nieuwe Op repeat mix. Tik erop en dan op ‘Speel af’ om hem te beluisteren.

Apple Music Heavy Rotation mix

Onder ‘Voor jou gemaakt’ vind je ook Favorieten, Energie, Chill en Nieuwe muziek. Vind je een mix dusdanig goed dat je hem graag wilt bewaren voordat hij de volgende dag weer anders is? Dat kan. Houdt de mix even ingedrukt in het Luister nu-tabblad, en kies ‘Zet in een afspeellijst’. Op de Mac vind je deze optie met een ctrl-klik op de mix.