Terug naar Apple kerst-reclame Saving Simon gefilmd met iPhone 13 Pro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple kerst-reclame Saving Simon gefilmd met iPhone 13 Pro

Door Annemiek Lourensen13 december 2021 13:482 min. leestijd0

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. En daarbij kunnen de vele kerst-commercials natuurlijk niet ontbreken. Ook Apple heeft maar weer eens een camera voor de dag gehaald om een reclamespotje te filmen. Apple’s 2021 kerst-reclame genaamd ‘Saving Simon’ is volledig met de iPhone 13 Pro gefilmd! En hoe!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Kerst-reclame Apple: ‘Saving Simon’

Een aantal dagen geleden werd Apple’s 2021 kerst-reclame aan de hele wereld vertoond. Het betreft ‘Saving Simon’, een korte feel-good film van ongeveer drie minuten waarin de feestdagen centraal staan. En dat met het nummer ‘You and I‘ van Valerie June op de achtergrond. De korte film draait om een meisje en haar sneeuwpop. Zij redt deze ‘Simon’ terwijl haar broertje op een missie is om alle sneeuwpoppen die voor het huis staan te vernietigen. Hoe? Door hem in de vriezer te stoppen. De volgende winter plaatst ze haar beste vriend terug in de sneeuw, maar dan volgt een twist. Deze gaan we natuurlijk niet voor je spoilen, want hierboven bekijk je zelf Apple’s ‘Saving Simon’ kerst-reclame.

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

De film is geregisseerd door niemand minder dan Oscar-nominees (en tevens vader en zoon-duo) Ivan en Jason Reitman. En dat is niet alles: de video is van begin tot eind gefilmd met de iPhone 13 Pro. Dit maakt de kwaliteit van de reclame (én van de camera van dit toestel) nog opmerkelijker!

Apple-traditie

Het is zeker niet de eerste keer dat Apple zich aan een kerst-reclame heeft gewaagd. Sterker nog, het is een jaarlijkse traditie voor ze geworden. Herinner jij je bijvoorbeeld ‘Sway‘ uit 2017 nog of ‘Frankie’s Holiday’ uit 2016? En wat dacht je van ‘Misunderstood‘, de commercial die in 2014 zelfs een Emmy-award in de wacht sleepte? De vraag is nu of ‘Saving Simon’ dit succes gaat overtreffen. Wij denken van niet, maar zo wel, dan is dit een regelrecht kerstwonder.

Bron: 9to5Mac

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis KPN hebt

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar