Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple kerst-reclame Saving Simon gefilmd met iPhone 13 Pro

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple kerst-reclame Saving Simon


Lees verder na de advertentie

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. En daarbij kunnen de vele kerst-commercials natuurlijk niet ontbreken. Ook Apple heeft maar weer eens een camera voor de dag gehaald om een reclamespotje te filmen. Apple’s 2021 kerst-reclame genaamd ‘Saving Simon’ is volledig met de iPhone 13 Pro gefilmd! En hoe!

https://www.youtube.com/watch?v=S5WaFx8rx54&t=2s

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Kerst-reclame Apple: ‘Saving Simon’

Een aantal dagen geleden werd Apple’s 2021 kerst-reclame aan de hele wereld vertoond. Het betreft ‘Saving Simon’, een korte feel-good film van ongeveer drie minuten waarin de feestdagen centraal staan. En dat met het nummer ‘You and I‘ van Valerie June op de achtergrond. De korte film draait om een meisje en haar sneeuwpop. Zij redt deze ‘Simon’ terwijl haar broertje op een missie is om alle sneeuwpoppen die voor het huis staan te vernietigen. Hoe? Door hem in de vriezer te stoppen. De volgende winter plaatst ze haar beste vriend terug in de sneeuw, maar dan volgt een twist. Deze gaan we natuurlijk niet voor je spoilen, want hierboven bekijk je zelf Apple’s ‘Saving Simon’ kerst-reclame.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De film is geregisseerd door niemand minder dan Oscar-nominees (en tevens vader en zoon-duo) Ivan en Jason Reitman. En dat is niet alles: de video is van begin tot eind gefilmd met de iPhone 13 Pro. Dit maakt de kwaliteit van de reclame (én van de camera van dit toestel) nog opmerkelijker!

Apple-traditie

Het is zeker niet de eerste keer dat Apple zich aan een kerst-reclame heeft gewaagd. Sterker nog, het is een jaarlijkse traditie voor ze geworden. Herinner jij je bijvoorbeeld ‘Sway’ uit 2017 nog of ‘Frankie’s Holiday’ uit 2016? En wat dacht je van ‘Misunderstood‘, de commercial die in 2014 zelfs een Emmy-award in de wacht sleepte? De vraag is nu of ‘Saving Simon’ dit succes gaat overtreffen. Wij denken van niet, maar zo wel, dan is dit een regelrecht kerstwonder.

Bron: 9to5Mac