Terug naar ‘Apple houdt nog twee events voor iPhone 12, Apple Glass en meer’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple houdt nog twee events voor iPhone 12, Apple Glass en meer’

Door Koen van Ekeren28 juli 2020 10:093 min. leestijd0

In de komende herfst vinden niet één, maar twee Apple-events plaats. Dit meldt Apple-lekker iHacktu Pro op Twitter. Tijdens het eerste event in september zou Apple de iPhone 12, Apple Watch Series 6 en nieuwe iPads onthullen. In oktober volgt er nog een keynote, met daarin onder meer de presentatie van de Apple Glass en MacBooks met Apple Silicon-chip.

Apple event 2019

Apple events 2020

iHacktu Pro is geen bekende Apple-lekker, dus het is goed om zijn beweringen met een scheut zout te nemen. Maar omdat hij in het verleden vrij nauwkeurig was met zijn lekken, is het leuk om naar zijn voorspellingen te kijken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Allereerst verwacht hij een Apple-event in september – om precies te zijn op dinsdag 8 september. Die zal alleen online te zien zijn, net als bij de WWDC-keynote in juni. Dit zijn de producten die Apple dan zou willen onthullen:

  • iPhone
  • Apple Watch
  • AirPower
  • iPad

Normaal gesproken is de iPhone meteen de vrijdag daarna verkrijgbaar, maar dat lijkt dit jaar niet te gebeuren. iHacktu voorspelt dat de iPhone 12 release pas in oktober plaatsvindt.

Een interessante in het rijtje is de AirPower. Na het schrappen van de eerste AirPower vanwege problemen met oververhitting, gaan er al een tijdje geruchten dat Apple werkt aan een nieuwe versie, met daarin een A11-processor. Mogelijk horen we daar in september meer over.

Oktober-event

Het tweede herfst-event volgt op 27 oktober, beweert iHacktu. Hij stelt dat Apple dan de volgende producten aankondigt:

  • iPad Pro
  • Apple Silicon Macs: MacBook, MacBook Pro 13′)
  • Apple Glass (tenzij het evenement online plaatsvindt)

Apple houdt vaker een oktober-event waarin nieuwe iPads en Macs worden aangekondigd. En zeker omdat de nieuwe MacBooks dit jaar spectaculair verbeterd zijn (het zijn de eerste Macs met een processor van Apple), is de kans groot dat die keynote er dit jaar komt. Eerder bevestigde Apple al dat de eerste Mac met Silicon-chip aan het eind van dit jaar verschijnt.

Tijdens het evenement zou Apple zelfs de Apple Glass een podium willen geven. Als Apple genoodzaakt is er een online aangelegenheid van te maken, zou het bedrijf echter wachten met de onthulling. Eerder beweerde de iets betrouwbaardere Apple-lekker Jon Prosser dat de bril begin 2021 wordt gepresenteerd, waarna hij pas te koop is in 2022. Ook de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo had het eerder over een release in 2022. Een onthulling in oktober lijkt wat dat betreft niet realistisch.

De komende weken horen we ongetwijfeld meer. Wil je op de hoogte blijven van Apple-geruchten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar