Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Dit zijn de 9 winnaars van de Apple Design Awards 2019

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple design awards


Lees verder na de advertentie

Het is een jaarlijks terugkerende traditie bij Apple’s WWDC: de uitreiking van de Apple Design Awards. Apple bekroont hiermee de apps die een bijzonder design hebben. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar omdat ze handig in gebruik zijn of iets innovatiefs te bieden hebben. Dit jaar zijn er heel veel games in de prijzen gevallen, maar ook een innovatieve medische app en een bijzondere foto-bewerker. Dit zijn de negen winnende apps van de Apple Design Awards 2019!

Ordia

Ordia

Ordia is een spelletje dat je bestuurt met één vinger. Je speelt een compleet nieuwe levensvorm die een vreemd universum ontdekt.

Butterfly IQ


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Butterfly IQ

Butterfly IQ is geen app die de standaard iPhone-gebruiker op zijn iPhone zou zetten. Het is een medische app voor het maken van echo’s. Het laat nog maar eens zien hoe Apple de focus legt op gezondheid.

Eloh

Eloh

De volgende game in het rijtje. Eloh is een muzikale game waarbij enig gevoel voor ritme bijzonder goed van pas komt.

Flow by Moleskine

Eloh

Notitieboekjes-maker Moleskine gaat gelukkig ook met de tijd mee en kiest het digitale pad. In deze app kun je ideeën schetsen en je gedachten vastleggen.

Thumper: Pocket Edition

Thumper

Muzikale games zijn in dit jaar, want naast Eloh is dit het volgende muziekspelletje. Je kruipt in de huid van een metalen kever en speelt de sterren van de hemel.

Pixelmator Photo

Pixelmator

Heb je niet genoeg aan de bewerkingsgereedschappen van Foto’s? En zijn de Instagram-filtertjes ook niet echt wat je zoekt? Dan is het zeer uitgebreide Pixelmator Photo precies de app die je zoekt: hier knapt iedere foto van op.

The Gardens Between

The Gardens Between

The Gardens Between is misschien wel de mooiste app die dit jaar in de prijzen valt. Een zeer kunstzinnig avontuur waarbij je de nodige puzzels moet oplossen. De game is er ook voor de Mac: het is daarmee de enige Mac-app die dit jaar in de prijze is gevallen.

HomeCourt

The Gardens Between

Speel je basketbal en wil je je technieken verbeteren? HomeCourt analyseert je bewegingen en helpt je om en uitstekende speler te worden.

Asphalt 9: Legends

Asphalt 9

Altijd goed: een fijne racegame! Asphalt 9 weet gevorderde spelers zoals altijd weer opnieuw uit te dagen maar is ook fantastisch voor spelers die voor het eerst achter het digitale stuur kruipen. Eigenlijk voor iedereen dus!

Bron: Apple.