Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple lanceert Back to School-actie 2024: deze deals kun je scoren

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Back to school Apple 2024

Apple’s Back to School-actie van 2024 is begonnen! Wie mag hier precies van profiteren en welke deals kun je scoren?

Lees verder na de advertentie

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Apple’s Back to School-actie 2024 is gestart!

De komende weken wordt het genieten van de zomervakantie, maar je kunt ook al profiteren van Apple’s Back to School-actie van 2024! Van 3 juli tot en met 21 oktober kom je hier in aanmerking voor een cadeau bij aanschaf van een nieuw Apple-product. Voorheen kreeg je steeds een gratis Apple-product, maar de laatste jaren krijg je van Apple alleen een cadeaukaart voor de (online) Apple Store.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De naam zegt het al, maar de actie richt zich op scholieren en studenten. Daardoor komen alleen de volgende groepen in aanmerking voor de cadeaubonnen: (aankomende) studenten in het vervolgonderwijs, ouders van (aankomende) studenten in het vervolgonderwijs, en medewerkers van een onderwijsinstelling. Val jij hier onder? Dan zijn dit je mogelijkheden.

Cadeaukaart bij Apple-producten

Kun je aantonen dat je in aanmerking komt voor een cadeaukaart? Bij aankoop van een iPad of Mac in de (online) Apple Store ontvang je dan de volgende cadeaus:

Overigens doen niet alle modellen mee aan de actie. Wil je een van de bovenstaande cadeaukaarten ontvangen, dan krijg je die alleen bij aankoop van een van de volgende toestellen:

  • 11- of 13-inch iPad Pro 2024: vanaf 1099 euro
  • 11- of 13-inch iPad Air 2024: vanaf 659 euro
  • Mac mini 2024, met M2 of M2 Pro: vanaf 599 euro
  • iMac 2024, met M3: vanaf 1559 euro
  • 13-inch MacBook Air 2023, met M2: vanaf 1079 euro
  • 13- of 15-inch MacBook Air 2024, met M3: vanaf 1199 euro
  • 14-inch MacBook Pro 2023, met M3: vanaf 1899 euro
  • 14- of 16-inch MacBook Pro 2023, met M3 Pro of M3 Max: vanaf 2799 euro

Kom je in aanmerking voor een cadeaukaart? Dan kun je nog eens extra profiteren van 20% studentenkorting. Hier kun je altijd beroep op doen in de Apple Store voor het onderwijs of in een fysieke winkel. Je krijgt dan ook korting op een geselecteerd aantal andere producten, zoals toetsenborden of een Apple Pencil. Ook buiten Apple’s Back to School-weken kun je hiervan profiteren, maar ook hiervoor geldt dat je moet kunnen aantonen dat je voor de cadeaukaart in aanmerking komt.

België?

De Back to School-actie ziet er wat anders uit bij onze zuiderburen, want Apple’s cadeaukaart is niet beschikbaar in België. Bij de iPads die in aanmerking krijg je in plaats daarvan gratis een Apple Pencil Pro of Apple Pencil met usb-c – eerstgenoemde is in dit geval altijd een betere deal. Bij aankoop van een van de bovenstaande Macs krijg je AirPods met korting of zelfs volledig gratis. Dit hangt af van het model dat je kiest: voor de AirPods Max moet je bijvoorbeeld alsnog honderden euro’s afrekenen.

Betere deals?

De Back to School-actie is gaaf, maar vaak vind je betere Apple-deals bij andere aanbieders. Denk aan Mediamarkt, Bol.com of Coolblue. Wil je op de hoogte worden gebracht van de meest aantrekkelijke deals? En van ander Apple-nieuws? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!