Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De nieuwe AirPods zijn niet kapot te krijgen

Auteur: iCreate
3 reacties


Lees verder na de advertentie

Eerder hebben wij geschreven dat je kon headbangen met de AirPods wat je wilde, ze vallen niet uit je oren. Nu blijkt ook dat de nieuwe oortjes van Apple niet kapot te krijgen zijn. Zo laat de vlogger EverythingApplePro in een YouTube-video zien dat hij de AirPods onder andere 30 minuten in de wasmachine stopt en vanaf drie meter naar beneden gooit.

Vallen en wassen

De oortjes zijn licht en stuiteren behoorlijk omhoog wanneer ze neerkletteren. Zelfs na drie keer vallen zijn de AirPods zo goed als onbeschadigd en is het geluid onveranderd. Op de koker waar de oortjes in zitten zijn wel wat kleine schrammetjes te zien.

Indrukwekkender is de wasmachine-test waarbij de oortjes voor 30 minuten in de wasmachine worden gestopt. Ook na de wasbeurt blijven de oortjes onbeschadigd en klinkt het geluid nog steeds als nieuw. Een flinke opluchting wanneer je de oortjes per ongeluk in je broek laat zitten.

Apple geeft in de productspecificaties aan dat de oortjes niet waterbestendig zijn dus we raden het voor de zekerheid af om dit thuis te proberen. De video geeft je in ieder geval wel het bewijs dat de oortjes tegen een (waterig) stootje kunnen.

Het bewijs


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bekijk hier de uitgebreide video waarin de AirPods flink op de proef worden gesteld. Op 5:56 gaan de oortjes in de wasmachine.