Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple brengt nieuwe iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes uit

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple-accessoires lente 2024

Apple heeft de lente van 2024 officieel afgetrapt, met dank aan wat frisse nieuwe kleuren voor hun Apple-accessoires. Fleur je apparaten op met deze nieuwe iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes!

Lees verder na de advertentie

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws, zoals over nieuwe accessoires en producten? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Nieuwe Apple-accessoires lente 2024

Gisteren verschenen er plots wat nieuwe Apple-producten in de Apple Store. Het hoogtepunt was een gloednieuwe MacBook Air – inclusief razendsnelle en krachtige M3-chip. Maar er kwamen ook wat nieuwe Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes. En met deze accessoires heeft Apple ook meteen de lente van 2024 ingeluid: ze zijn allemaal uitgedost met frisse lentekleurtjes!

kooptip

iPhone-hoesjes

Apple-accessoires lente 2024

De nieuwe hoesjes zijn speciaal voor de iPhone 15 line-up. Dat wil zeggen: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max. Ze komen in vier kleuren: ‘Roze’, ‘Lichtblauw’, ‘Zonnig geel’ en ‘Zacht mintgroen’. Hierboven bekijk je ze allemaal. Alleen de siliconen hoesjes zijn in deze kleuren beschikbaar – de FineWoven-hoesjes hebben geen nieuwe kleuren gekregen.

Via de volgende link kun je de nieuwe hoesjes in de Apple Store bekijken. Wil je er een kopen? Zorg er dan wel voor dat je het juiste iPhone 15-model hebt geselecteerd!

Apple Watch-bandjes

Apple-accessoires lente 2024

Ook de Apple Watch is in het zonnetje gezet, met dank aan nieuwe Watch-bandjes. Ze zijn er in allerlei vormen, van de (gevlochten) solobandjes tot (gevlochten) sportbandjes. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe kleuren per soort:

  • Solobandje: Oceaanblauw, Zacht mintgroen en Roze.
  • Sportbandje: Lichtblauw, Zacht mintgroen en Zonnig geel.
  • Gevlochten solobandje: Lichtblauw, Zonnig geel en Framboos.
  • Geweven sportbandje: Oceaanblauw en Zacht mintgroen.

Via de volgende link bekijk je de nieuwe bandjes in de Apple Store. Ze zijn compatibel met zowat alle recente Apple Watch-modellen. Houd bij het kopen wel rekening met de kast van jouw specifieke Watch: het bandje moet qua formaat hetzelfde zijn.