Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

App streamt gratis Britse tv-zenders (download snel)

Auteur: Daan Jeuken
17 reacties


Lees verder na de advertentie

Apple heeft de app TV English Premium toegelaten in de App Store. Deze universele app streamt live Britse televisiezenders. Dat werkt prima en kost slechts € 0,79. De verwachting is dat de app snel uit de Store gehaald wordt, dus download hem snel.

Satellietpakket

De app bevat een groot aantal Britse televisiezenders die normaal alleen via de satelliet te bekijken zijn. In de lijst staan onder meer de vier BBC-zenders, de ITV’s, E4, More4, Film4, plus de +1-zenders, waar de zelfde programmering een uur achter loopt.

Gebruiksvriendelijk

De app werkt bijzonder gebruiksvriendelijk. De zenderlijst kan niet duidelijker en zodra je op een zender tikt, wordt de stream direct geopend. Er hoeft nauwelijks gebufferd te worden en beeld en geluid zijn op de iPhone prima. Op de iPad wordt het wat korrelig, als je het beeld AirPlayt naar je HDTV zal het waarschijnlijk ook niet HD-waardig zijn. Maar wat wil je, voor 79 cent? Overigens staan er wel HD-kanalen in de lijst, waaronder BBC, Eurosport en National Geographic, maar die zijn nog in de testfase en doen het nog niet. Ook staan er een aantal Amerikaanse zenders in de lijst (onder meer Comedy Central HD en ESPN America HD), die nog niet werken.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt