Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Amazon Prime Day 2022: bekijk deze toffe deals!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Amazon Prime Day 2022


Lees verder na de advertentie

Amazon Prime Day is vandaag van start gegaan: dit is Amazons jaarlijkse prijzencircus, exclusief voor Prime-leden. Amazon Prime Day 2022 vindt plaats op 12 en 13 juli. Tijdens deze dagen kun je mooie deals scoren!

Amazon Prime Day 2022

Denk nog even niet aan Black Friday: ook tijdens Amazon Prime Day kun je je helemaal uitleven qua deals. Je krijgt korting op een grote selectie producten, en de webshop verkoopt zo’n beetje alles wat je je maar kunt bedenken. Daar zit dus ook veel elektronica bij. Ook voor Apple-liefhebbers is er het nodige te vinden!

Amazon Prime gratis uitproberen

De deals zijn er exclusief voor leden van Amazon Prime. Prime is de premium dienst van Amazon, waarbij je recht hebt op enkele exclusieve voordelen. Zo worden producten gratis en supersnel bezorgd zonder minimum bestelbedrag, kun je via PrimeVideo films en series zien en heb je onbeperkt opslag van foto’s. Én je profiteert dus één keer per jaar van de deals tijdens Prime Day.

Prime kost € 2,99 per maand. Maar je kunt het dertig dagen gratis uitproberen en opzeggen wanneer je wilt. Ook in deze gratis proefperiode kun je gebruikmaken van de Amazon Prime deals. Dit is dus eigenlijk hét moment om een proefabonnement af te sluiten.

Probeer Prime 30 dagen gratis

Amazon Prime Day 2022: toffe deals


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wij hebben de leukste deals van Prime Day voor je op een rij gezet, maar het aantal deals is bijna eindeloos. Neem dus ook zeker zelf een kijkje op de website van Amazon. Deelnemende producten herken je aan het Prime Day-labeltje dat erbij staat. Heb je een mooie aanbieding gespot? Laat het hieronder weten bij de reacties.

Let op: prijzen online veranderen soms met de snelheid van het licht. Check de prijzen dus nogmaals voordat je je aankoop doet.