Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Neem een abonnement op een MacBook of iPhone bij Amac (adv)

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Wil jij een nieuwe MacBook of iPhone, maar heb je geen zin om meteen de hoofdprijs te betalen? Goed nieuws, want bij Amac heb je nu ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op je favoriete Apple-devices. Uiteraard tegen een extra laag maandtarief.

Abonnement bij Amac

Amac heeft iets nieuws! In plaats van een Apple-product te kopen, heb je nu ook de keuze om een abonnement op een apparaat af te sluiten. Op die manier betaal je geen groot bedrag aan het begin, maar heb je slechts maandelijkse kosten van hooguit een paar tientjes. Zo gebruik je bijvoorbeeld een iPhone 14 of MacBook Air M1 voor maar 30 euro per maand. Maar ook een iPad of Apple Watch behoort tot de opties.

Wel goed om te weten: neem je een abonnement op een iPhone 14 bij Amac, dan is dat zonder databundel. Daarvoor moet je dan wel nog een databundel bij je provider aanschaffen. Bij een MacBook, iPad of Apple Watch is dat uiteraard niet van toepassing.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Overigens, je betaalt bij Amac zo’n laag maandbedrag omdat je het device na de looptijd weer inlevert. Daarna kun je weer voor het nieuwste model kiezen. Wil je je oude toestel na de looptijd liever houden? Dat kan ook, dan blijf je het maandbedrag betalen tot het toestel is afbetaald.

Bekijk hier de Amac-abonnementen

Zo werkt een Amac-abonnement

Zo’n abonnement op een Apple-product bij Amac werkt erg gemakkelijk. Je kiest het gewenste apparaat (dat mag elke iPhone, MacBook, iPad of Apple Watch zijn), en selecteert bij aankoop ‘Amac Abonnement’. Het maandelijkse bedrag dat je moet betalen, wordt automatisch aangepast aan het apparaat en de uitvoering die je kiest.

Op die manier weet je dus precies hoeveel je kwijt bent aan een apparaat en hoef je nooit een groot bedrag in één klap af te tikken. Na een bepaalde periode lever je het product weer in, waarna je weer kan kiezen voor een nieuw abonnement met de allernieuwste hardware. Hoelang de periode is, is overigens afhankelijk van het type product dat je kiest. Bij een iPhone, iPad en Apple Watch zijn dat er twee jaar, bij een Mac drie jaar. Overigens: je kunt bij het afsluiten van een abonnement ook je oude Apple-apparaten inleveren. Je ontvangt dan direct al korting!

Meer weten over hoe het Amac-abonnement werkt? Bekijk dan de website van Amac voor meer uitleg.

Goedkoop abonnement op Apple-devices

Binnenkort wordt het mogelijk om een Amac-abonnement af te sluiten voor alle Apple-producten. Als je wilt weten wat de maandelijkse kosten zijn voor je iPhone, Apple Watch, Mac of iPad, hebben wij een aantal interessante abonnementsopties voor je op een rij gezet!

MacBook Air M1: vanaf € 30 per maand

De MacBook Air M1 heeft grotendeels hetzelfde ontwerp als zijn voorganger, maar onder de motorkap zijn er aanzienlijke verbeteringen aangebracht. Deze laptop markeert de introductie van Apple’s eigen M1-chip in de MacBook Air-reeks. Dankzij de M1-chip zijn zowel de prestaties als de batterijduur aanzienlijk verbeterd. Dit vertaalt zich direct in de praktijk, aangezien de laptop ongelooflijk snel is en je moeiteloos door alle software heen navigeert.

Het is een erg krachtige laptop met een indrukwekkend lange batterijduur. Door de nieuwe M1-chip heeft de MacBook Air geen ventilator meer nodig, het apparaat wordt toch al nauwelijks warm. Dit resulteert ook in een stille werking van de laptop.

Met een Amac-abonnement betaal je een vast maandelijks bedrag van 30 euro voor de MacBook Air M1. Dit abonnement heeft een iets langere looptijd dan bij andere Apple-producten, namelijk 36 maanden. Dit is bijzonder handig als je op zoek bent naar een nieuwe laptop zonder direct een grote hoeveelheid geld uit te geven. Zo kun je toch investeren in een snelle en krachtige laptop!

Ontdek de MacBook Air M1

iPhone 14: vanaf € 30 per maand

Vorig jaar introduceerde Apple de iPhone 14 en dit voorjaar kreeg de telefoon een nieuwe, zomerse look. De iPhone 14 is voorzien van een aanzienlijk verbeterde camera, vooral op het gebied van selfies. Het is opmerkelijk dat de iPhone 14 onder weinig licht 49 procent betere videokwaliteit en foto’s kan leveren. Bovendien maakt de snelle A15 Bionic-chip een soepele werking van de telefoon mogelijk.

Bij Amac betaal je voor een iPhone 14 met abonnement slechts 30 euro per maand. Maar één euro per dag dus! Het abonnement heeft een duur van 24 maanden, waarna je de telefoon moet inleveren. Als je ervoor kiest om de iPhone te behouden, dien je de rest van de aankoopprijs van de telefoon in maandelijkse termijnen te betalen. Je betaalt dus nooit te veel.

Ontdek de iPhone 14

Apple Watch SE: vanaf € 15 per maand

De Apple Watch SE 2022 heeft qua uiterlijk veel overeenkomsten met zijn voorganger, maar onder de wijzerplaat heeft hij een aanzienlijke upgrade gekregen. Dit horloge is net zo snel als de Apple Watch Series 8, omdat het is uitgerust met dezelfde snelle S8-chip. Dankzij deze nieuwe chip is de Apple Watch SE 2022 ongeveer twintig procent sneller dan zijn voorgaande SE-versie.

Een andere belangrijke eigenschap van dit horloge is de toevoeging van crashdetectie. Deze functie is ontworpen om mensenlevens te redden en hulpdiensten te ondersteunen. De Apple Watch SE 2022 is de meest betaalbare nieuwe Apple Watch met deze crashdetectiemogelijkheid. Het horloge is verkrijgbaar in drie kleuren: sterrenlicht, middernacht en zilver.

Bij een Amac-abonnement betaal je slechts 15 euro per maand voor de Apple Watch SE. Dit abonnement heeft een looptijd van 24 maanden. Extra fijn dus als je je het volledige bedrag op dit moment niet wilt uitgeven, maar wel toe bent aan een nieuwe Apple Watch!

Ontdek de Apple Watch SE

iPad 2022: vanaf € 15 per maand

De iPad 2022, de nieuwste toevoeging aan de iPad-familie, heeft een mooi opgefrist ontwerp. Met zijn strakkere randen en een groter 10,5-inch scherm, biedt deze iPad een geheel nieuwe visuele ervaring. Wat betreft connectiviteit hoef je je geen zorgen te maken, want de tablet is voorzien van een handige usb-c-aansluiting. Onder de motorkap wordt de iPad aangestuurd door de krachtige A14 Bionic-chip, waardoor deze instapversie weer net iets sneller is en de nieuwste softwarefuncties aankan.

Met de Cellular-variant van de iPad 2022 kun je ook buitenhuis profiteren van het razendsnelle 5G-netwerk, waardoor je overal snel internet hebt. Dit geldt overigens ook voor gebruik binnenshuis, aangezien elke versie van de iPad 2022 wifi 6 ondersteunt. Het maken van foto’s is ook geen probleem met de iPad 2022, want de tablet is uitgerust met een 12-megapixel frontcamera voor scherpe zelfportretten.

Bij een Amac-abonnement krijg je de iPad 2022 voor slechts 15 euro per maand. Dit abonnement heeft een looptijd van 24 maanden, waarna je de keuze hebt om over te stappen naar een nieuw apparaat. Of je houdt de iPad 2022 tot-ie volledig is afbetaald.

Ontdek de iPad 2022

De Apple-experts van Mac

Ben je op zoek naar de perfecte iPhone of MacBook voor jou? Maak je geen zorgen, Amac staat klaar om je te helpen. De Apple-experts bieden diverse diensten aan, zowel in de winkel als online. In de fysieke winkels staan de deskundige medewerkers van Amac voor je klaar om je te assisteren bij het afsluiten van een gloednieuw Amac-abonnement. Wil je de producten liever in levenden lijve ervaren? Geen probleem! Ontdek alle Amac-winkels en ervaar zelf de volledige productassortiment. Laat je inspireren!

Bekijk hier de Amac-abonnementen