Terug naar Maak je eigen unieke fotoboek met albelli (adv)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Maak je eigen unieke fotoboek met albelli (adv)

Door Laura Grootaarts18 september 2018 16:072 min. leestijd0

Verzamel je mooiste momenten in een prachtig fotoboek! Met de Mac-software van albelli ontwerp je binnen een handomdraai een uniek album. Download het programma op de website van albelli. Dit zijn vier punten die het programma van albelli uniek maken – en jouw fotoboek dus ook!

albelli korting 10 euro

1. Hulp van de Smart Assistant

Heb je veel foto’s maar geen tijd om de beste uit te kiezen? Maar wil je toch echt een aandenken maken aan die fantastische vakantie, in de vorm van een fotoboek? Het programma van albelli heeft dé oplossing – de Smart Assistant. De kunstmatige intelligentie doet zijn werk door je foto’s te analyseren en de beste te selecteren. De Smart Assistant stelt een boek voor je samen en gebruikt daarbij automatisch de beste indelingen. Toch iets aanpassen? Dat kan altijd nog!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

2. De allermooiste achtergronden

Je hebt al een paar foto’s op een pagina staan. De finishing touch daarbij is een
perfect passende achtergrond. Via ‘Pagina > Maak magische achtergrond’ creëer je een unieke achtergrond die perfect aansluit op het kleurenpalet van je foto’s. En anders kies je een andere afbeelding uit de enorme bibliotheek.

3. Eindeloos personaliseren

Laat de Smart Assistant links liggen en bepaal zelf hoe je fotoboek eruitziet. Maak gebruik van de bibliotheek met clipart, achtergronden, kaders en sjablonen. Bepaal helemaal zelf de indeling van de pagina’s. Een fotoboek wordt pas echt jouw fotoboek als je er zelfgeschreven teksten aan toevoegt – en ook daarvoor krijg je alle ruimte.

4. Al helemaal klaar voor Mojave

Volgende week komt macOS Mojave uit en een van de belangrijkste wijzigingen daarin is een donkere modus. Ook de software van albelli gebruikt deze modus. En dat maakt dat je je foto’s en alle kleuren daarin nog veel beter ziet!

Meer weten over het fotoboekprogramma? Lees iCreate 102. Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer het uit en maak een fotoboek met €10,- korting met code MAC10.

iCreate 102
iCreate 102
iPhone XS, iPhone XS Max & iPhone XR: het complete overzicht
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar