Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Ajax – PEC Zwolle live kijken? Het kan gratis via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
ajax pec zwolle live kijken

De wedstrijd Ajax – PEC Zwolle staat voor de deur: aanstaande zondag om 16:45 uur spelen de teams tegen elkaar. Wil je een livestream van de wedstrijd bekijken, maar heb je geen ESPN? We leggen uit hoe je gratis naar Ajax – PEC Zwolle kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt Ajax – PEC Zwolle uitgezonden?

Zondag 3 december om 16:45 uur is het startschot voor de wedstrijd Ajax – PEC Zwolle, een duel tussen een steeds beter spelend Ajax en middenmoter PEC. Ajax is bezig aan een opmars en klom in zes weken tijd van de 18e naar de 5e plaats in de Eredivisie, terwijl PEC Zwolle momenteel op de 11e plek staat.

Het Eredivisie-duel wordt helaas niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis is. Je kunt de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle live kijken op ESPN 2 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er nog een gratis manier om de livestream te volgen, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

Ajax – PEC Zwolle gratis kijken

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Via de dienst Canal Digitaal kun je de wedstrijd Ajax – PEC Zwolle gratis live kijken. Dit is een aanbieder van digitale televisie. Als je een abonnement van een week neemt, dan krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 2.

Het abonnement op Canal Digitaal is op elk moment gratis opzegbaar. Als je het binnen de proefperiode van een week opzegt, wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren, is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream Ajax – PEC Zwolle

Zo bekijk je de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van Ajax – PEC Zwolle.

Het bekijken van de wedstrijd kan vervolgens op verschillende manieren. Canal Digitaal heeft een app voor smartphones en de Canal Digitaal TV App is beschikbaar op verschillende smart-tv’s. Je kunt ook de zenders van Canal Digitaal via de browser bekijken.

Kosten na je proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Zo kun je blijven genieten van alle Eredivisie-wedstrijden. Je krijgt toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Daarnaast zijn televisie-uitzendingen beschikbaar, zowel live als on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na de uitzenddatum terugkijken.

Meer informatie over deze online dienst vind je in onze Canal Digitaal review.