Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirTags voorverkoop van start: dit zijn de AirTags prijzen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple AirTag accessoires


Lees verder na de advertentie

Vandaag begint de voorverkoop van de AirTags! Vanaf vanmiddag 14.00 uur kun je de AirTags kopen. Vanaf vrijdag 30 april liggen ze dan ook daadwerkelijk in de winkels.

Wat zijn AirTags?

Apple presenteerde de AirTags eerder deze week tijdens het Spring Loaded Event, tegelijk met de nieuwe iMac en iPad Pro. De AirTags zijn labeltjes die je aan je kostbare spullen kunt bevestigen. Raak je ze kwijt, dan kijk je op je iPhone waar ze zijn: ze verschijnen op de landkaart in de app Zoek mijn. Zijn ze in de buurt? Laat ze een geluidje afspelen en je vindt ze gemakkelijker terug.

Wil je AirTags kopen vandaag? Bedenk dan meteen hoe je ze wilt bevestigen. De witte schijfjes hebben zelf geen lusje, gaatje of andere bevestigingsmogelijkheden. Er zijn ook gekleurde (sleutel)hangers om je AirTags aan je eigendommen te bevestigen. Ook daarvoor kun je vanaf vanmiddag terecht bij Apple.

AirTags prijzen

Je kunt de AirTags per stuk kopen, of in een voordeelverpakking met vier stuks. Dit zijn de AirTags prijzen zo als Apple die hanteert, betaal dus zeker niet meer dan dat:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

1 AirTag: € 35

4-pack AirTags: € 119

De AirTag zijn natuurlijk ook op andere plekken te koop. Webwinkel Coolblue heeft ze binnenkort in de verkoop en hanteert vooralsnog dezelfde prijs als Apple. Of koop AirTags bij Amac voor dezelfde prijs.

Gratis inscriptie

AirTag

Zo’n AirTag heeft weinig herkenbaars, hij ziet eruit als een saai magneetje. Bestel je de AirTag bij Apple zelf, dan kun je hem personaliseren met een gratis inscriptie. Je kunt kiezen uit een combinatie van maximaal vier cijfers, letters en emoji’s. Zeker als je meerdere AirTags hebt, kan het handig zijn om ze op deze manier van elkaar te onderscheiden.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!