Terug naar Opmerkelijk gerucht: Apple werkt aan AirPods Pro Lite
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Opmerkelijk gerucht: Apple werkt aan AirPods Pro Lite

Door Koen van Ekeren12 februari 2020 10:032 min. leestijd0

Naast de ‘gewone’ AirPods hebben de draadloze oordopjes van Apple sinds vorig jaar ook een Pro-versie. Volgens bronnen van het Taiwanese DigiTimes komt daar nóg een variant bij, want Apple zou de zogenaamde ‘AirPods Pro Lite’ toevoegen aan de line-up.

AirPods Pro Lite

AirPods Pro Lite

De Taiwanese krant beroept zich op bronnen uit de toeleveringsketen. Zij hebben informatie dat Apple werkt aan een vermeende AirPods Pro Lite, die samen met de volgende generatie iPad, Apple Watch en iMac op de markt worden gebracht.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De toevoeging ‘Lite’ suggereert dat er een goedkope versie van de AirPods Pro komt, maar we gaan ervan uit dat het om de derde generatie ‘gewone’ AirPods gaat. Het prijsverschil tussen de AirPods (€ 229) en AirPods Pro (€ 279) is al niet erg groot; het zou vreemd zijn om daartussen nog een extra AirPods-variant te plaatsen.

DigiTimes is erg erg goed ingelicht als het gaat om producten waar Apple mee bezig is, maar in specifieke informatie zijn ze doorgaans minder nauwkeurig – zoals de productnaam en releasedatum. Het gerucht over de naam AirPods Pro Lite nemen we dus met een flinke scheut zout, maar het is interessant om te weten dat we dit jaar weer een nieuwe versie van de AirPods kunnen verwachten.

De Taiwanese krant geeft verder geen details over de nieuwe draadloze oordopjes van Apple. Geruchten zijn er ook nog nauwelijks over geweest. Wel lijkt het erop dat de oortjes geen ruisonderdrukking of Adaptieve EQ krijgen – die functies blijven voorbehouden aan de AirPods Pro. Verder hopen we dat de nieuwe generatie AirPods wat compacter zijn, vergelijkbaar met de AirPods Pro. En als Apple er nog nieuwe kleurtinten aan toevoegt, zijn we al helemaal blij.

High-end koptelefoon

Naast de AirPods werkt Apple naar verluidt aan een high-end koptelefoon. Al jaren wordt er gespeculeerd over een over-er koptelefoon van Apple en die zou dit jaar nog moeten verschijnen. De geluidskwaliteit hiervan zou beter zijn dan die van de AirPods Pro.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd

Bron: DigiTimes

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Pro
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar