Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

‘Nieuwe AirPods Pro verkrijgbaar in zwart, groen en 6 andere kleuren’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods Pro concept


Lees verder na de advertentie

Update 29 oktober: Apple heeft inderdaad nieuwe AirPods Pro aangekondigd. Lees ook ons artikel: Topnieuws: de AirPods Pro zijn er, én ze zijn niet duur.


Het gerucht gaat dat Apple dit jaar nog de AirPods 3 gaat uitbrengen. Of misschien moeten we zeggen: de AirPods Pro. Opnieuw is er informatie gelekt over Apple’s draadloze oordopjes.

AirPods Pro: kleuren & waterbestendig

De huidige AirPods zijn wit, maar straks valt er te kiezen. Volgens het Chinese Economic Daily News zijn de AirPods Pro verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en middernachtgroen. Acht kleuren lijkt ons wat veel, maar niet onmogelijk – de koptelefoons van Beats (een merk dat ook onder Apple valt) zijn er ook in alle kleuren van de regenboog.

De nieuwe AirPods zijn naar verluidt waterbestendig, maar het is niet duidelijk in welke mate. Misschien kunnen ze net zoals de iPhones prima tegen een beetje vocht of een onvoorziene duik in het water. Maar het zou ook zomaar kunnen dat de AirPods echt waterdicht zijn, zodat je ze bijvoorbeeld ook kunt blijven dragen als je baantjes trekt in het zwembad.


kooptip


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Een terugkerend gerucht is dat de nieuwe AirPods Pro noise cancelling krijgen. Hiervoor is een drastisch ander ontwerp nodig. In een bèta van iOS 13 werden onlangs pictogrammen aangetroffen van AirPods die er inderdaad anders uitzien dan het huidige model. De AirPods Pro zoals afgebeeld lijken zachte, rubberen dopjes te hebben, waar de huidige AirPods compleet van plastic zijn.

Prijs en verkrijgbaarheid

De AirPods Pro krijgen waarschijnlijk ook een Pro-prijs. Reken op honderd dollar meer dan de vanaf-prijs van het huidige model. De AirPods Pro moet je dan ook niet zien als de opvolger van de huidige AirPods, maar als een premium model dat daarnaast te koop is. De release zou al heel snel kunnen zijn: Apple gaat ongetwijfeld zijn best doen om de AirPods nog voor de feestdagen in de winkels te hebben liggen. Kijk er niet van op als ze deze week al te koop zijn.

Bron: MacRumors