Terug naar ‘Nieuwe AirPods Pro verkrijgbaar in zwart, groen en 6 andere kleuren’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe AirPods Pro verkrijgbaar in zwart, groen en 6 andere kleuren’

Door Laura Grootaarts28 oktober 2019 13:322 min. leestijd0

Update 29 oktober: Apple heeft inderdaad nieuwe AirPods Pro aangekondigd. Lees ook ons artikel: Topnieuws: de AirPods Pro zijn er, én ze zijn niet duur.


Het gerucht gaat dat Apple dit jaar nog de AirPods 3 gaat uitbrengen. Of misschien moeten we zeggen: de AirPods Pro. Opnieuw is er informatie gelekt over Apple’s draadloze oordopjes.

AirPods Pro: kleuren & waterbestendig

De huidige AirPods zijn wit, maar straks valt er te kiezen. Volgens het Chinese Economic Daily News zijn de AirPods Pro verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en middernachtgroen. Acht kleuren lijkt ons wat veel, maar niet onmogelijk – de koptelefoons van Beats (een merk dat ook onder Apple valt) zijn er ook in alle kleuren van de regenboog.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

AirPods Pro kleuren

De nieuwe AirPods zijn naar verluidt waterbestendig, maar het is niet duidelijk in welke mate. Misschien kunnen ze net zoals de iPhones prima tegen een beetje vocht of een onvoorziene duik in het water. Maar het zou ook zomaar kunnen dat de AirPods echt waterdicht zijn, zodat je ze bijvoorbeeld ook kunt blijven dragen als je baantjes trekt in het zwembad.

Een terugkerend gerucht is dat de nieuwe AirPods Pro noise cancelling krijgen. Hiervoor is een drastisch ander ontwerp nodig. In een bèta van iOS 13 werden onlangs pictogrammen aangetroffen van AirPods die er inderdaad anders uitzien dan het huidige model. De AirPods Pro zoals afgebeeld lijken zachte, rubberen dopjes te hebben, waar de huidige AirPods compleet van plastic zijn.

Prijs en verkrijgbaarheid

De AirPods Pro krijgen waarschijnlijk ook een Pro-prijs. Reken op honderd dollar meer dan de vanaf-prijs van het huidige model. De AirPods Pro moet je dan ook niet zien als de opvolger van de huidige AirPods, maar als een premium model dat daarnaast te koop is. De release zou al heel snel kunnen zijn: Apple gaat ongetwijfeld zijn best doen om de AirPods nog voor de feestdagen in de winkels te hebben liggen. Kijk er niet van op als ze deze week al te koop zijn.

Bron: MacRumors

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Pro
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar