Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirPods Pro 2 verkoop: vanaf vandaag in de winkel!

Auteur: iCreate
0 reacties
AirPods Pro 2


Lees verder na de advertentie

Vandaag is de dag: de AirPods Pro 2 verkoop is begonnen! Apple’s nieuwste premium-oortjes liggen officieel in de winkels. Heb je ze tijdens de pre-order besteld, dan worden ze vandaag hopelijk bij je thuis geleverd.

AirPods Pro 2 verkoop

We hebben er lang op gewacht, maar tijdens het grote iPhone 14-event op woensdag 7 september heeft Apple eindelijk de volgende generatie AirPods Pro aangekondigd. Diezelfde week is de voorverkoop nog gestart, op vrijdag 9 september.

Vandaag – op vrijdag 23 september – is de officiële verkoop begonnen, zowel online als in de winkels. Ben je een van de eersten die de oortjes tijdens de pre-order heeft bemachtigd? Dan kun je ze vanaf vandaag ook in de brievenbus verwachten.

AirPods Pro 2 kopen

Nu de officiële verkoop begonnen is, kan iedereen de AirPods Pro 2 in handen krijgen. Dat kan bij Apple zelf – online of in een van de Apple Stores – maar ook bij een externe partij. De adviesprijs blijft overal hetzelfde: € 299, een premium-prijs voor premium-oortjes.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De AirPods Pro 2 zijn verkrijgbaar bij o.a.:

Amac | Coolblue | Belsimpel | Mediamarkt

Specificaties

AirPods Pro 2 verkoop

De AirPods Pro 2 hebben eindelijk een functie waar we lang op gewacht hebben: touch-bediening. Dankzij de verborgen afspeelfuncties in de steeltjes heb je je iPhone niet meer nodig om de audio aan te passen, alleen je vinger(s). Veeg naar boven of beneden om het volume aan te passen, of tik een keer om een oproep te beantwoorden.

Intern zijn de oortjes bijna identiek aan de eerste generatie, met hier en daar wat verbeteringen. Zo kan de actieve ruisonderdrukking dubbel zoveel omgevingsgeluid onderdrukken dan voorheen. Super handig op het openbaar vervoer – niemand die jou stoort na een lange school- of werkdag. Bovendien kun je de iPhone-camera gebruiken om een scan van je oor te maken, waardoor het geluid op jou wordt afgestemd.

Verder is het design van Apple’s Pro-oortjes precies hetzelfde gebleven. Dat wil zeggen: steeltjes en siliconen dopjes. Deze dopjes worden geleverd in vier maten – deze keer ook in een extra klein formaat – zodat de AirPods precies aansluiten op je oorschelpen. De kans dat ze uitvallen, is dus minuscuul – vooral handig tijdens het sporten!

Meer over de AirPods

Wil je meer weten over de AirPods Pro 2, bijvoorbeeld over de geluidskwaliteit? Lees dan of de nieuwe oortjes het drie jaar wachten waard zijn. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, zodat je al het AirPods-nieuws gewoon in je mailbox ontvangt.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!