Terug naar AirPods Max-oorkussens nu los verkrijgbaar (en dit is de prijs)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPods Max-oorkussens nu los verkrijgbaar (en dit is de prijs)

Door Laura Grootaarts29 januari 2021 10:062 min. leestijd0

Sinds deze week zijn er bij Apple losse oorkussentjes te koop voor de AirPods Max. Maar net zoals voor de Apple koptelefoon, moet je er diep voor in de buidel tasten.

AirPods Max losse oorkussens

De AirPods Max-koptelefoon verscheen in december en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zilver, zwart, groen, hemelsblauw en rood. Voordat de Max werd aangekondigd, werd gedacht dat de Apple koptelefoon een modulair design zou hebben waarbij je de hoofdband, oorkussens en oorschelpen gemakkelijk kunt wisselen voor iets in een andere kleur of stijl. Dat bleek niet zo te zijn, maar vanaf nu kun je dus wel oorkussens kopen, eventueel ook in verschillende kleuren.

Rode AirPods Max oorkussens

De los verkrijgbare oorkussens zijn eigenlijk bedoeld voor het geval dat de oorspronkelijke kussentjes wat sleets worden en aan vervanging toe zijn. Maar je kunt ze in principe ook gebruiken om zo nu en dan af te wisselen met kleuren. De oorkussens zijn in dezelfde kleuren beschikbaar als de AirPods Max zelf, en dat betekent dat je in feite 25 verschillende kleurcombinaties kunt maken.

Goedkoop is dat overigens niet. Voor een setje oorkussens moet je € 79 neertellen. De prijs is voor iedere kleur gelijk. Op dit moment zijn ze alleen nog maar verkrijgbaar bij Apple zelf. Ook de AirPods Max zelf is behoorlijk aan de prijs: je bestelt de Apple koptelefoon voor € 629 bij Coolblue.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar