Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirPods Max-oorkussens: deze 25 kleurencombinaties kun je maken

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Kleurencombinaties AirPods Max


Lees verder na de advertentie

De nieuwe AirPods Max-koptelefoon is verkrijgbaar in het spacegrijs, zilver, hemelsblauw, groen en roze. Maar wat Apple je nog niet vertelde, is dat je ook kunt gaan voor een coole kleurencombinatie. De oorkussens zijn namelijk eenvoudig in te wisselen voor een andere tint.

Kleurencombinaties AirPods Max

De AirPods Max hebben oorkussens die je er magnetisch aan bevestigt. In de online Apple Store zijn binnenkort vervangende oorkussensets te bestellen, waardoor je de mogelijkheid hebt om kleuren te mixen.

Op die manier kun je bijvoorbeeld een zwarte hoofdband combineren met rode kussens. Nu is dat bij aankoop van de AirPods Max nog niet mogelijk; Apple verkoopt de koptelefoon alleen in de vijf kleuren, waarbij de hoofdband en kussens bij elkaar passen.

25 combinaties

Zo’n set met oorkussens is wel een beetje duur: € 79. Maar als je bereid bent om € 629 te betalen voor de koptelefoon, dan wil je die tientjes misschien ook wel uitgeven om een unieke look te krijgen.


kooptip

In totaal zijn er 25 kleurencombinaties mogelijk. Een forumlid van MacRumors sloeg aan het Photoshoppen en zette de combo’s op een rij. Sommige zien er niet uit (zoals het groen met blauw), maar er zijn ook kleurencombinaties die er geweldig uitzien, zoals de hemelsblauwe AirPods met zilveren kussens.

Levertijd

De AirPods Max lijkt in de smaak te vallen. Wie er gister na de onthulling snel bij was, heeft de koptelefoon al op dinsdag 15 december in huis. Inmiddels is de levertijd flink opgelopen. Bestel je de AirPods Max nu, dan heb je hem meestal op z’n vroegst 6 januari in huis. Alleen de groengekleurde AirPods Max heb je nu nog voor de kerst binnen: 23 december. Je krijgt ze bijvoorbeeld bij Amac of Coolblue.