Terug naar AirPods Max-oorkussens: deze 25 kleurencombinaties kun je maken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPods Max-oorkussens: deze 25 kleurencombinaties kun je maken

Door Koen van Ekeren9 december 2020 10:082 min. leestijd0

De nieuwe AirPods Max-koptelefoon is verkrijgbaar in het spacegrijs, zilver, hemelsblauw, groen en roze. Maar wat Apple je nog niet vertelde, is dat je ook kunt gaan voor een coole kleurencombinatie. De oorkussens zijn namelijk eenvoudig in te wisselen voor een andere tint.

Kleurencombinaties AirPods Max

De AirPods Max hebben oorkussens die je er magnetisch aan bevestigt. In de online Apple Store zijn binnenkort vervangende oorkussensets te bestellen, waardoor je de mogelijkheid hebt om kleuren te mixen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Op die manier kun je bijvoorbeeld een zwarte hoofdband combineren met rode kussens. Nu is dat bij aankoop van de AirPods Max nog niet mogelijk; Apple verkoopt de koptelefoon alleen in de vijf kleuren, waarbij de hoofdband en kussens bij elkaar passen.

25 combinaties

Zo’n set met oorkussens is wel een beetje duur: € 79. Maar als je bereid bent om € 629 te betalen voor de koptelefoon, dan wil je die tientjes misschien ook wel uitgeven om een unieke look te krijgen.

In totaal zijn er 25 kleurencombinaties mogelijk. Een forumlid van MacRumors sloeg aan het Photoshoppen en zette de combo’s op een rij. Sommige zien er niet uit (zoals het groen met blauw), maar er zijn ook kleurencombinaties die er geweldig uitzien, zoals de hemelsblauwe AirPods met zilveren kussens.

Levertijd

De AirPods Max lijkt in de smaak te vallen. Wie er gister na de onthulling snel bij was, heeft de koptelefoon al op dinsdag 15 december in huis. Inmiddels is de levertijd flink opgelopen. Bestel je de AirPods Max nu, dan heb je hem meestal op z’n vroegst 6 januari in huis. Alleen de groengekleurde AirPods Max heb je nu nog voor de kerst binnen: 23 december. Je krijgt ze bijvoorbeeld bij Amac of Coolblue.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Max
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar