Terug naar Alle AirPods goedkoper: Apple verlaagt stiekem de prijzen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Alle AirPods goedkoper: Apple verlaagt stiekem de prijzen

Door Annemiek Lourensen14 september 2023 12:363 min. leestijd0

Apple kondigde eerder deze week allerlei nieuwe producten aan, maar stiekem gebeurde er nog veel meer in de Apple Store. Alle versies van de AirPods zijn er namelijk flink in prijs gedaald – tot wel 50 euro! Daardoor zijn sommige AirPods nu goedkoper dan ooit. Tenminste, bij Apple zelf.

AirPods goedkoper: alle prijzen verlaagd

Het is een zeldzaam tafereel: Apple die de prijzen van hun producten plots verlaagt. Doorgaans gebeurt het alleen wanneer er een nieuwe iPhone is aangekondigd – het vorige model krijgt dan een wat lager prijskaartje om zo alsnog aantrekkelijk te blijven. Ook dit jaar is dat het geval, want sinds de aankondiging van de iPhone 15 verkoopt Apple de iPhone 14 voor een lager tarief dan voorheen.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Maar deze keer blijft het daar niet bij, want ook de AirPods zijn goedkoper geworden. Het gaat om alle versies die momenteel in Apple’s assortiment zitten. Dat wil zeggen: de AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro 2, en de AirPods Max. En dat is bijzonder, want Apple heeft geen nieuwe generaties van deze toestellen aangekondigd.

Wel nieuw is dat de AirPods Pro 2 nu een oplaadcase met usb-c hebben. Daarvan is de voorverkoop inmiddels al beginnen, op 22 september liggen ze in de winkels. Of bij je in de brievenbus.

AirPods goedkoper: nieuwe prijzen

Hieronder zie je de huidige AirPods prijzen, recht naast de prijzen van voorheen:

Huidige prijsVoorheen
AirPods 2149 euro159 euro
AirPods 3199 euro209 euro
AirPods Pro 2279 euro299 euro
AirPods Max579 euro629 euro

Denk je nu: de AirPods 3 hadden die prijs toch altijd al? Aan de ene kant wel. Toen Apple ze aankondigde, hadden ze dit prijskaartje. Maar later, in het kader van inflatie, werden ze plots verhoogd naar 209 euro. Nu is de prijs dus weer terug bij af. Koop je AirPods 3 met een MagSafe-doosje, dan kosten ze wel wat meer.

Beste AirPods prijzen

Apple schuift vrijwel nooit met de AirPods prijzen, maar andere webwinkels doen dit wel regelmatig. Vaak zijn hier de AirPods goedkoper dan bij Apple zelf. Wil je een nieuw setje oortjes of een nieuwe koptelefoon kopen? Kijk dan vooral even rond. Hieronder vind je de meest voordelige AirPods prijzen van het moment.

AirPods 2

AirPods 3

AirPods Pro 2

AirPods Max

Meer over de AirPods

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de AirPods? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar