Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Alle AirPods goedkoper: Apple verlaagt stiekem de prijzen

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Apple kondigde eerder deze week allerlei nieuwe producten aan, maar stiekem gebeurde er nog veel meer in de Apple Store. Alle versies van de AirPods zijn er namelijk flink in prijs gedaald – tot wel 50 euro! Daardoor zijn sommige AirPods nu goedkoper dan ooit. Tenminste, bij Apple zelf.

AirPods goedkoper: alle prijzen verlaagd

Het is een zeldzaam tafereel: Apple die de prijzen van hun producten plots verlaagt. Doorgaans gebeurt het alleen wanneer er een nieuwe iPhone is aangekondigd – het vorige model krijgt dan een wat lager prijskaartje om zo alsnog aantrekkelijk te blijven. Ook dit jaar is dat het geval, want sinds de aankondiging van de iPhone 15 verkoopt Apple de iPhone 14 voor een lager tarief dan voorheen.

Maar deze keer blijft het daar niet bij, want ook de AirPods zijn goedkoper geworden. Het gaat om alle versies die momenteel in Apple’s assortiment zitten. Dat wil zeggen: de AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro 2, en de AirPods Max. En dat is bijzonder, want Apple heeft geen nieuwe generaties van deze toestellen aangekondigd.

Wel nieuw is dat de AirPods Pro 2 nu een oplaadcase met usb-c hebben. Daarvan is de voorverkoop inmiddels al beginnen, op 22 september liggen ze in de winkels. Of bij je in de brievenbus.

AirPods goedkoper: nieuwe prijzen


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Hieronder zie je de huidige AirPods prijzen, recht naast de prijzen van voorheen:

Huidige prijs Voorheen
AirPods 2 149 euro 159 euro
AirPods 3 199 euro 209 euro
AirPods Pro 2 279 euro 299 euro
AirPods Max 579 euro 629 euro

Denk je nu: de AirPods 3 hadden die prijs toch altijd al? Aan de ene kant wel. Toen Apple ze aankondigde, hadden ze dit prijskaartje. Maar later, in het kader van inflatie, werden ze plots verhoogd naar 209 euro. Nu is de prijs dus weer terug bij af. Koop je AirPods 3 met een MagSafe-doosje, dan kosten ze wel wat meer.

Beste AirPods prijzen

Apple schuift vrijwel nooit met de AirPods prijzen, maar andere webwinkels doen dit wel regelmatig. Vaak zijn hier de AirPods goedkoper dan bij Apple zelf. Wil je een nieuw setje oortjes of een nieuwe koptelefoon kopen? Kijk dan vooral even rond. Hieronder vind je de meest voordelige AirPods prijzen van het moment.

AirPods 2

AirPods 3

AirPods Pro 2

AirPods Max

Meer over de AirPods

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de AirPods? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!