Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple gaat ons trakteren op maar liefst drie nieuwe uitvoeringen van de AirPods in 2024. Dit kun je verwachten.

Lees verder na de advertentie

Drie AirPods-modellen in 2024

Apple’s draadloze oortjes zijn misschien wel hun beste uitvinding van het afgelopen decennium, maar ze hebben wel een probleem. De AirPods 3 verkopen namelijk minder goed dan werd verwacht, en dus zijn er de nodige veranderingen nodig. Aldus Apple-analist Mark Gurman.

Volgens Gurman krijgen we daarom in 2024 flink wat nieuwe AirPods-modellen te zien. De belangrijkste daarvan zijn de AirPods 4, die er in twee uitvoeringen komen. Maar ook de AirPods Max gaat op de schop!

kooptip

AirPods 4

De AirPods 4 krijgen een volledig nieuw design, dat lijkt op een mix tussen de normale AirPods en de AirPods Pro. Nog steeds moeten ze het doen zonder siliconen tipjes. Maar er komt nu wel voor het eerst een uitvoering van de normale AirPods met ruisonderdrukking. Dit lijkt waarschijnlijk op de Nothing Ear (stick): oortjes die ook omgevingsgeluid tegenhouden zonder diep in je oor te zitten.

AirPods 3

Deze uitvoering met noise cancelling krijgt waarschijnlijk ook een speakertje in de oplaadcase, net als de AirPods Pro. Hierdoor vind je de oortjes gemakkelijk terug met Zoek mijn. De goedkopere versie van de AirPods 4 moeten deze luxere case en noise cancelling dus missen. De AirPods 2 en AirPods 3 gaan na de introductie van deze nieuwe modellen uit de verkoop – waarschijnlijk is dit in september 2024.

AirPods Max 2

De AirPods Max zijn sinds hun introductie niet meer geüpdatet, dus het wordt tijd voor een nieuw model! De nieuwe AirPods Max 2 verschijnt volgens Gurman eind 2024. Hij krijgt een usb-c-poort, een betere chip (H2 of H3), en ondersteuning voor Bluetooth 5.3. Over verdere vernieuwingen is nog niks bekend – al zou een nieuwe reeks kleurtjes ons niet verbazen, evenals een verbeterde ‘case’.

AirPods Max 2

Oh, en de AirPods Pro? Die worden pas in 2025 weer bijgewerkt, ditmaal met nieuwe gezondheidsfeatures. Begrijpelijk, gezien de oortjes nog vorige maand een kleine opfrisbeurt hebben gekregen.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5Mac