Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Voorjaarsactie: trakteer jezelf op een iCreate-abonnement!

Auteur: iCreate
0 reacties
Voorjaarsactie


Lees verder na de advertentie

De lente is nu echt begonnen! Met de eerste kleuren in de tuin en de zon die zich vaak laat zien, is het een seizoen vol genietmomenten. Met een abonnement op iCreate bezorg je jezelf nog meer lentekriebels. En daarvoor is er nu een speciale voorjaarsactie, waarbij je kunt kiezen uit verschillende iCreate-abonnementen.

Voorjaarsactie iCreate

Met de lentezon op je gezicht gaat er niets boven een leuk tijdschrift in de hand. En als je een iPhone, iPad of Mac hebt, dan is iCreate hét tijdschrift voor jou. Met de vele tips, workshops en artikelen kennen je Apple-apparaten straks geen geheimen meer voor jou.

Door nu een abonnement af te sluiten, bezorg je jezelf veel voordeel. Dit zijn de mogelijkheden van de voorjaarsactie:

  • Kortlopend abonnement: 3x iCreate voor € 15
  • Jaarabonnement: 10x iCreate voor € 55
  • Abonnement van twee jaar: 20x iCreate voor € 100
  • Jaarabonnement + cadeau (iCreate MacBoek 2021): € 60

Over iCreate


kooptip

Als Apple-liefhebber mag je iCreate eigenlijk niet missen. Elke uitgave van iCreate bevat 100 pagina’s met creatieve tips, boeiende artikelen en grondige besprekingen van de nieuwste Apple-producten. Met de vele nuttige workshops hebben je Mac, iPhone, iPad en Apple Watch straks geen geheimen meer voor jou. Natuurlijk wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan andere technologie-ontwikkelingen en randzaken rondom Apple.

> Ga direct naar onze shop