Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Eerste update voor macOS Catalina is nú uit

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
macOS Catalina


Lees verder na de advertentie

Apple heeft vanavond een aanvullende update uitgebracht voor macOS Catalina. De eerste versie van het besturingssysteem verscheen vorige week maandag en wordt geplaagd door diverse kinderziektes. Deze allereerste update zou er een aantal moeten verhelpen. Vandaag verschenen ook updates voor iOS en iPadOS, want ook in die besturingssystemen is het behoorlijk aan het spoken.

macOS Catalina

Aanvullende update macOS Catalina 10.15

Op 7 oktober verscheen macOS Catalina 10.15. en nu al is daarvoor een aanvullende update verschenen. Het versienummer blijft dus gelijk. Nieuwe functies heeft de update niet te bieden, het gaat hier puur om probleemoplossingen. Apple benoemt de volgende punten:

  • Verbetering van de betrouwbaarheid voor de installatie van macOS Catalina op Macs met weinig schijfruimte.
  • Oplossing voor een probleem waarbij tijdens sommige installaties de Configuratie-assistent niet volledig werd doorlopen.
  • Oplossing voor een probleem waarbij de iCloud-voorwaarden niet konden worden geaccepteerd wanneer er meerdere iCloud-accounts waren ingelogd.
  • Verbetering van de betrouwbaarheid bij het bewaren van Game Center-gegevens wanneer Apple Arcade-games offline werden gespeeld.

Je Mac updaten

We raden je aan om de nieuwe update te installeren, al was het maar vanwege beveiligingsaspecten. De gratis update is te vinden via ‘Systeemvoorkeuren>Software-update’. Voor de zekerheid zou je vooraf een backup kunnen maken.


kooptip