Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

7x leuke (en betaalbare) kerstcadeaus voor de Apple-liefhebber

Auteur: Sven Lamers
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Kerst staat voor de deur en dit jaar is het moeilijker dan ooit om cadeautjes te kopen. Maar niet omdat je geen keuze aan geweldige gadgets zou hebben waar iedere Apple-fan blij van wordt … Nee, omdat door de lockdown alle winkels dicht zijn. Gelukkig heb je ons nog. Wij geven tips voor leuke Apple-cadeaus die je nog voor de kerst binnenkrijgt als je nu bestelt! Dit zijn de beste kerstcadeaus voor elke Apple-liefhebber.

1. Kerstcadeaus Apple: De iPhone SE

portretmodus iPhone SE

Een iPhone geven met de kerst? Veel mensen zouden ons voor gek verklaren. Maar dit jaar kan het, dankzij de goedkope iPhone SE die Apple in het voorjaar heeft uitgebracht. De iPhone SE is een mengelmoesje van de iPhone 11 (qua specificaties) en de iPhone 8 (qua uiterlijk. Dankzij het ietwat gedateerde design met thuisknop en randen rondom het scherm kan Apple deze telefoon met A13 Bionic-chip voor een fijne prijs aanbieden. Voor geen 500 euro geef je een iPhone SE cadeau. Je koopt hem bijvoorbeeld bij Coolblue, Bol of Amac.

2. iCreate 124 (of een iCreate-abonnement)


kooptip

Waarmee maak je de Apple-liefhebber blij die al alles van Apple heeft? Uiteraard met een iCreate zodat die nog meer plezier uit al zijn apparaten kan halen. iCreate 124 is net uit en bevat een grote feature over fotobewerking, een hoop creatieve workshops, uitgebreide tests en het allerlaatste Apple-nieuws. Perfect leesvoer tijdens de feestdagen dus. Of mag het wat specialer zijn? Geef dan meteen een heel jaar lang leuke Apple-tips met een cadeau-abonnement op iCreate. Een Apple kerstcadeau waar je dus een heel jaar lang iets aan hebt.

3. Kerstcadeaus Apple: Een iPad (2020)

iPad 2020

Nog zo’n cadeau waarvan je niet zou denken dat het überhaupt mogelijk zou zijn: de iPad (2020). Hij is slechts een paar maanden oud en is zo’n beetje de iPad voor iedereen. Niet heel duur en spannend, maar qua hardware een tablet die het nog jaren goed zal doen. De adviesprijs is slechts 389 euro, en daarmee valt die dus binnen het budget van veel kerstcadeaus voor Apple-fans. Ook de iPad (2020) haal je bij Coolblue, Bol of Amac.

4. Apple Watch SE

Apple Watch SE

Was er dan niet nog een ‘goedkoop’ product dat Apple dit jaar gelanceerd heeft? Inderdaad! De Apple Watch SE kost maar 299 euro maar heeft alle functies die je van een moderne smartwatch verwacht. Het belangrijkste verschil met de veel duurdere Apple Watch Series 6 is het ontbreken van een always-on display. Daarnaast moet je het doen zonder Ecg-app en Bloedzuurstofmeter. Maar eerlijk gezegd, dat vinden wij functies die je niet per se nodig hebt. De Apple Watch SE is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol of Amac.

5. Kerstcadeaus Apple: AirPods 2 of AirPods Pro

Nieuwe AirPods 2020 mei

De afgelopen jaren waren zowel de AirPods 2 als de AirPods Pro de grote hits voor de kerst. Alleen waren ze zó populair dat ze bijna niet te krijgen waren. Dat is dit jaar wel anders, de voorraden lijken goed gevuld te zijn. Misschien is het nu dan tijd om ze eindelijk als cadeau te geven. Bovendien zijn ze nu een stuk betaalbaarder ook en vaak zelfs onder de adviesprijs van Apple te krijgen. Wederom, Coolblue, Bol en Amac helpen je graag verder. Onder de Apple kerstcadeaus is dit onze favoriet!

Als je wat extra speciaals wilt, kun je overigens nog proberen om de AirPods Max te krijgen. Maar deze zijn vrijwel overal uitverkocht.

6. MagSafe-accessoires

MagSafe-oplader iPhone 12

Heeft degene die je een cadeau wilt doen al een iPhone 12? Dan weten we wel het perfecte cadeau. Kijk eens naar de MagSafe-accessoires van Apple. Wat dacht je van een chique MagSafe-oplader of een Wallet-case die je gewoon magnetisch op de achterkant van je iPhone plakt? Er is wel voor iedereen een leuk accessoire te krijgen. Je haalt de MagSafe-gadgets bij Coolblue, Bol of Amac. Een ideaal kerstcadeau voor een Apple-fan.

7. Laatste redmiddel: App Store-tegoed

Is het toch te laat om nog te bestellen? Gelukkig kun je bij de ‘essentiële winkels’ zoals supermarkten nog vaak App Store-cadeaubonnen halen. Dat tegoed is niet alleen geschikt om apps in de App Store te kopen, je gebruikt het ook voor bijvoorbeeld een abonnement op Apple Music of Apple Arcade. En je krijgt zo’n cadeaubon dus zelfs nog op 24 december.