Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Een PDF bewerken? 6 redenen om voor deze app te kiezen!

Auteur: iCreate
0 reacties
updf


Lees verder na de advertentie

Of je nu een professional bent die zakelijke documenten deelt, een student die academische papers indient of gewoon iemand die informatie online opzoekt: de kans is groot dat je regelmatig in aanraking komt met PDF-bestanden. Lezen is het probleem niet, maar het bewerken van PDF’s valt nog niet mee – ténzij je de app UPDF gebruikt. Deze PDF-bewerker voor de Mac kan PDF’s converteren, versleutelen, ondertekenen, organiseren en nog veel meer, op diverse platforms.

UPDF is een baanbrekende PDF-editor met nagenoeg dezelfde functies en mogelijkheden als PDF Expert – dat is misschien wel de bekendste PDF-bewerker onder Apple-gebruikers. De prijs van deze pdf-bewerker ligt bovendien een stuk gunstiger, je kunt het gebruiken op al je apparaten (macOS, iOS, Windows Android), en de app werkt intuïtief en gebruikersvriendelijk. Fijne bijkomstigheid: hij is er in het Nederlands.

Speciaal voor jou als iCreate-lezer is er nu een korting van maar liefst 54% op de volledige app: je betaalt dan maar € 29,99 voor een jaarabonnement. En met één en dezelfde licentie mag je de app gebruiken op je Mac en iPhone, maar ook op je Windows-computer en Android-toestel. Lees verder om meer te weten te komen over deze app en over deze aanbieding

Pak 54% korting op UPDF

6 voordelen van UPDF


kooptip

Waarom je voor UPDF als pdf-bewerker zou moeten kiezen? Er zijn heel wat voordelen, wij noemen hier de zes opmerkelijkste.

1) Eenvoudige PDF-bewerker voor altijd en overal

pdf bewerken

Tekst, afbeeldingen, links, watermerken, achtergronden en hoofd- en voetteksten: het zijn allemaal elementen die je tegenkomt in PDF-bestanden, en met UPDF bewerk je ze stuk voor stuk in een handomdraai. Dankzij UPDF Cloud synchroniseer je je bestanden tussen verschillende platforms: bewerk PDF’s op je desktop, en ga rustig verder op je mobiele telefoon. UPDF voor iOS is onlangs geüpgraded en biedt ondersteuning voor het bewerken van PDF’s onderweg.

2) Zet om naar elk gewenst formaat

Wil je je PDF omzetten naar een ander bestandsformaat? Geen probleem! UPDF ondersteunt het converteren van PDF-bestanden naar verschillende formaten, zoals Word, Excel, PPT, tekst, RTF, HTML, XML, en afbeeldingsformaten zoals PNG, JPEG, TIFF, CSV, GIF en BMP. Zelfs PDF/A wordt ondersteund. Wat jij wilt, en dat allemaal razendsnel!

3) Veelzijdige annotatie-opties

pdf annoteren

UPDF geeft je alle vrijheid om je PDF-bestanden te voorzien van annotaties. Dat kan zo eenvoudig zijn als het onderstrepen met een (kronkelige) lijn en het doorstrepen of markeren van tekst. Maar je kunt ook digitale post-its op je pdf plakken of tekstvakken toevoegen. Daarbovenop zijn er de meer creatieve gereedschappen: zet een stempel op je documenten, plak er stickers op of voeg vormen in. En voor de echte creatieveling behoort ook tekenen tot de mogelijkheden. Ideaal als je een iPad hebt en een Apple Pencil!

4) Pagina’s rangschikken en ordenen

herschikken

Staan de pagina’s niet in de door jou gewenste volgorde, dan helpt UPDF je wederom uit de brand. Je kunt pagina’s kunt herschikken, verwijderen, invoegen, vervangen, roteren – eigenlijk alles wat je maar bedenken kunt. Een PDF splitsen in meerdere pdf’s? Check. Van één of meerdere pagina’s een los PDF-document maken? Ook dat is zo gedaan. Zo orden je je PDF-bestanden efficiënt, en pas je ze aan aan jouw specifieke behoeften. Het is allemaal nét wat veelzijdiger dan de normale manier om van een pdf samenvoegen op een Mac met Voorvertoning.

kooptip

5) OCR met kunstmatige intelligentie (AI)

Heb je een artikel uit een ‘ouderwetse’ papieren krant of tijdschrift gedigitaliseerd? Ook daar kan UPDF mee uit de voeten, en dat is uniek. De OCR-functie (Optical Character Recognition) herkent gescande tekst van PDF-documenten zet deze om in doorzoekbare en bewerkbare inhoud. Zodoende kunnen ook tekstjes in afbeeldingen worden bewerkt. Dat maakt documenten een stuk interactiever – en tot in het kleinste detail aanpasbaar. De AI die hiervoor gebruikt wordt, werkt in bijna 40 talen! Je hebt er wel een Mac voor nodig met een M1-chip of nieuwer.

6) Til je digitale werk naar een hoger niveau

Onderteken en bescherm

Ten slotte heeft UPDF nog gewoon een hoop kleine handigheidjes waardoor je veel sneller en efficiënter kunt werken. Het zijn allemaal dingen waar je, als je er eenmaal aan gewend bent, niet meer zonder kunt. Een printer en pen en papier zijn bijvoorbeeld niet meer nodig, want formulieren vul je gewoon op je Mac of iPhone in, om ze ten slotte te ondertekenen met je digitale geschreven handtekening. Wil je belangrijke documenten netjes bij elkaar houden, dan combineer je ze tot één bestand. Het bestand retourneren is zo gepiept: dit is zo gemakkelijk als het delen van een linkje. En wil je je bestand beschermen? Dan is dat een kwestie van het instellen van een wachtwoord.

Bespaar 54% op UPDF!

Kortom: UPDF is van alle markten thuis en allesbehalve een gemiddelde editor. Weet je het toch nog niet zeker, probeer UPDF dan eerst gratis uit. De gratis versie van de app heeft wel wat beperkingen, zo wordt er een watermerk toegevoegd. Blijkt het wat voor jou te zijn, dan kun je kiezen voor UPDF Pro. Daarmee heb je toegang tot alle functies op alle platforms. iCreate-lezers krijgen 54% korting en betalen € 29,99 voor een jaarabonnement (of € 45,99 als eenmalige aankoop).

Pak 54% korting op UPDF

Met een licentie mag je de app op maar liefst vier apparaten gebruiken: twee desktops, en twee mobiele apparaten. Vervang je één van je devices, dan mag je de app herinstalleren op het nieuwe apparaat. En UPDF heeft 30 dagen geld terug garantie.

Dit artikel is een samenwerking met UPDF