Terug naar 5 hoesjes voor de iPhone 6s Plus
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 hoesjes voor de iPhone 6s Plus

Door Laura Grootaarts30 oktober 2015 15:022 min. leestijd1

Als je een gloednieuwe iPhone 6s Plus hebt gekocht, wil je natuurlijk dat deze er over een jaar nog net zo mooi uitziet als op de dag van vandaag. Het is daarom verstandig om je telefoon te hullen in een hoesje. Wij hebben vijf hoesjes voor de iPhone 6s Plus voor je op een rij gezet. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in Nederlandse webshops.

Hoesjes van Apple
Siliconenhoesje voor de iPhone 6s Plus

Je hoeft voor een hoesje niet heel ver te zoeken, want Apple heeft een aantal oerdegelijke hoesjes in het assortiment. Een leren hoesje kost € 59. Behoefte aan wat meer kleur? Kies dan voor een siliconenhoesje (€ 45).

Hoesje met bloemen

Hoesje voor de iPhone 6s Plus met kersenbloesem

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Hij is wel erg zoet, dit leren hoesje dat tegelijkertijd dient als portemonnee. En bloesem … we zitten hiervoor toch echt in het verkeerde jaargetijde. Maar toch: kersenbloesem blijft mooi. Dit hoesje is voor € 15,95 te koop bij Gsmpunt.nl.

Houten hoesje

Miniot iWood 6s Plus

Misschien wel het mooiste hoesje waar we tegenaan zijn gelopen, en ook nog van Nederlandse bodem. De iWood 6s Plus is met een startprijs van € 89 ook meteen het duurst. Je kunt het hout laten graveren met bijvoorbeeld een logo of een persoonlijke tekst. Daarvoor betaal je wel een meerprijs. Maar goed, dan heb je ook wat.

Ook voor je pinpas

Hoesje voor de iPhone 6s Plus met ruimte voor pinpas

Je iPhone 6s Plus wordt van alle kanten beschermd in dit leren hoesje, te koop via Cool Blue (€ 39,99). Apple Pay is in Nederland nog altijd toekomstmuziek en daarom kun je in deze case ook je pinpas kwijt. Bovendien kun je hem gebruiken als iPhone-standaard.

Transparant hoesje

Transparant hoesje voor de iPhone 6s Plus

Je hebt je zinnen gezet op een roze, pardon, roségouden iPhone en het is je ook gelukt om er een te bemachtigen. Dan ga je je iPhone natuurlijk niet verstoppen in een hoesje. Maar toch, een beetje bescherming is geen overbodige luxe dus een hoesje is een noodzakelijk kwaad. Gelukkig zijn er transparante hoesjes. Deze is te koop bij Bol.com en kost € 9,99.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Naam
Lezer
Naam

Een hoesje zorgt er echt niet voor dat je iPhone er mooi uit blijft zien.