Terug naar 5 handige accessoires voor de fanatieke wintersporter
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 handige accessoires voor de fanatieke wintersporter

Door Redactie iCreate20 januari 2017 13:282 min. leestijd0

Het wintersportseizoen is begonnen. Duizenden Nederlanders gaan de komende maanden (après-)skiën of snowboarden. Ben jij een van deze duizenden Nederlanders en wil je dat al je dure elektronische apparaten onbeschadigd blijven? Dan komen de volgende vijf accessoires je van pas.

1) Telefoonhoesjes

Ben je een wintersporter die graag zijn smartphone op zak heeft tijdens het skiën of snowboarden? Telefoonhoesjes beschermen je smartphone tegen sneeuw of een eventuele val. De hoesjes komen overigens niet alleen tijdens de wintersport van pas, ook als je weer in Nederland bent is het handig dat je smartphone beschermd blijft.

iphone SE hoes

2) Touchscreen handschoenen

Als je dan toch je smartphone op zak hebt tijdens het skiën of snowboarden, is het wel zo fijn dat je hem kunt bedienen zonder dat je daar koude handen van gaat krijgen. Touchscreen handschoenen van de Hema zijn hiervoor geschikt. Je kunt je smartphone gewoon blijven gebruiken terwijl je de handschoenen aan hebt. Geen koude handen meer dus!

Touchscreen handschoenen Hema

Prijs: 4,95

3) MacBook Air-hoes

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel dat je MacBook onbeschadigd terugkomt. Een MacBook Air 11 inch hoes zorgt ervoor dat je laptop ongeschonden mee naar huis gaat! Daarbij zorgt de hoes ook voor extra grip en zitten er extra ventilatiefilters voor de warmteafvoer in. Wil je alleen de onderkant van je MacBook beschermen in plaats van de bovenkant, of andersom? Dat kan want je kunt de onder- en bovenkant van de hoes apart van elkaar gebruiken.macbook-11-inch-hoes-2

Prijs: 19,95

4) Telefoonhouder auto

Wintersport betekent ook veel bergweggetjes. Als je gebruik gaat maken van GPS op je telefoon wil je wel dat deze stevig blijft zitten. Een smartphonehouder gaat je hierbij helpen. Je kunt de houder gemakkelijk bevestigen met de sterke zuignap waardoor je telefoon goed vast blijft zitten.
Smartphonehouder auto iPhone accessoires

Prijs: 14,95

5. PeakFinder Earth

Deze app zorgt er natuurlijk niet voor dat je smartphone onbeschadigd blijft maar hij is zeker wel nuttig. Eerder schreven we al een uitgebreide review over deze handige app. PeakFinder kent wereldwijd zo’n beetje alle bergen (in totaal 250.000) en biedt hier een handig overzicht van. Ik kan toch ook gewoon informatie over skigebieden en bergen op Wikipedia zoeken? Ja dat klopt, maar dan kun je geen gebruik maken van een kompas en is het niet zo mooi vormgegeven als in PeakFinder Earth!Peakfinder Earth

Prijs: 3,99

Veel plezier op wintersport!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar