Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

’27-inch iMac 2022 verschijnt in regenboog aan kleuren’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iMac 2021 kopen


Lees verder na de advertentie

Dit voorjaar verwachten we een nieuwe 27-inch iMac met een nieuw en dunner design. De vraag is: wordt hij net zo kleurrijk als de 24-inch iMac die in het voorjaar van 2021 verscheen? Volgens een nieuw rapport is dat heel goed mogelijk.

27-inch iMac 2022 kleuren

Over de grote iMac wordt gezegd dat hij hetzelfde design krijgt als de 24-inch iMac 2021. Maar omdat de 27-inch iMac wat meer Pro-functies krijgt, krijgt hij misschien een wat professionelere look die daar goed bij aansluit, zo werd tot nu toe gezegd. Dat wil zeggen: donker en met een zwarte rand rondom het scherm, vergelijkbaar met de oud iMac Pro waarvan Apple de productie heeft stopgezet. Sterker nog, het is een optie dat de grote iMac straks ‘iMac Pro’ gaat heten.

Nu blijkt uit een rapport van DigiTimes dat Apple van plan is om ook de 27-inch iMac uit te brengen in allerlei kleuren. Welke kleuren dat zijn, is nog niet bekend. Mogelijk zijn het dezelfde kleuren als bij de 24-inch iMac eerder dit jaar: zilver, blauw, groen, roze, geel, oranje of paars. Maar er zijn ook geruchten over een donkerder maar net zo divers kleurenpalet.

Knipoog naar eerste iMac G3

Dit voorjaar kondigde Apple de 24-inch iMac aan: een kleurrijke Mac, en daarmee een knipoog naar de allereerste iMacs van eind vorige eeuw. Mogelijk wordt straks het hele iMac-assortiment weer net zo kleurig – hoewel je natuurlijk ook altijd voor een rustige variant als zilver kunt kiezen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De 27-inch iMac (of iMac Pro) wordt verwacht in de lente van 2022: hopelijk houdt Apple dan een voorjaar-event. Hij komt in de plaats van de 27-inch iMac, wat een van de laatste Mac-modellen met een Intel-chip is. De toekomstige iMac krijgt waarschijnlijk een M1 Pro en M1 Max-chip, net zoals de MacBook Pro die sinds kort verkrijgbaar is.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors