Terug naar macOS Catalina-bèta hint naar 16-inch MacBook Pro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS Catalina-bèta hint naar 16-inch MacBook Pro

Door Laura Grootaarts21 oktober 2019 11:252 min. leestijd0

Komt er een nieuwe 16-inch MacBook Pro aan met een vernieuwd ontwerp? De geruchten zijn er al langer, en nu wakkert Apple ze zelf aan door een veelzeggende afbeelding in de nieuwe macOS Catalina-bèta.

16-inch MacBook Pro opgedoken in macOS-bèta

16-inch macbook pro

In de de eerste bèta’s van macOS Catalina 10.15.1 is een icoon te vinden van een MacBook Pro en die heeft iets dunnere randen dan de andere MacBooks. En let ook op de naam van de afbeelding: com.apple.macbookpro-16-silver. 16 lijkt een duidelijke verwijzing naar het nieuwe grote schermformaat. Er is een icoon voor een zilveren en een spacegrijze versie van de MacBook.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Hieronder zie je een vergelijking tussen het huidige pictogram voor de 15-inch MacBook Pro naast het nieuw opgedoken pictogram voor de 16-inch MacBook Pro:

15 vs 16 inch macbook pro

Ander ontwerp

De nieuwe MacBook Pro ziet er dus iets anders uit dan zijn voorganger. Hij heeft een groter scherm, maar doordat de rand eromheen smal is, wordt de MacBook in totaal niet heel veel groter. Apple-analist Ming-Chi Kuo gaf eerder dit jaar al aan zo’n MacBook te verwachten. Nieuw is ook dat de Apple voor de nieuwe MacBook waarschijnlijk afstapt van het veel geplaagde vlindertoetsenbord en zoals voorheen weer een toetsenbord met schaarmechanisme gaat gebruiken.

Apple-event dit najaar?

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe MacBook gepresenteerd wordt; Kuo had het steeds over 2019 maar dat wordt wel krap. Als Apple een keynote geeft in het najaar, dan is dat doorgaan in oktober. We hebben nog een tijd gehoopt op een oktober-event van Apple, maar het einde van de maand nadert en de kans daarop wordt steeds kleiner. Het is nog wel altijd mogelijk dat nieuwe producten – we verwachten ook nieuwe AirPods 3 en een vernieuwde iPad Pro – in de Apple Store verschijnen zonder dat daar een keynote aan voorafgaat.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Bron: MacGeneration

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar