Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies

Black Friday 2023-korting bij Odido: bekijk de beste deal

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Odido Black Friday 2023

Zoek je naar een Black Friday 2023-deal voor voordelig internet en tv? Vandaag is een goede dag om dat te doen, want Odido (voorheen bekend als T-Mobile & Tele2) heeft een Black Friday 2023-aanbieding.

Lees verder na de advertentie

Odido Black Friday 2023

Ben je recentelijk verhuisd of denk je erover na om over te stappen van internetprovider, dan is dit wellicht een goed moment om te doen. Met de Black Friday 2023-deal van Odido profiteer je gedurende zes maanden van een flinke korting.

In het eerste half jaar betaal je maar 30 euro in de maand, welke internetsnelheid je ook kiest. Wil je naast internet ook tv, dan geniet je in de eerste 6 maanden gratis van tv. Aansluitkosten zijn er tijdelijk ook niet, dus overstappen kost niets.

kooptip

Nog meer voordeel

De deal is extra interessant als je al een mobiel abonnement van Odido hebt of neemt, omdat je dan profiteert van meer voordelen:

  • Elke maand 5 euro korting op je internetabonnement
  • 7,50 euro korting per maand op Odido Unlimited
  • 2,50 euro korting en tot 5 GB extra data op andere Odido-abonnementen.

Ook een mobiel abonnement van Ben is gunstig. Je ontvangt dan tot 5 GB extra data per maand.

Odido Black Friday 2023

Odido Unlimited

Waar Odido zich vooral in onderscheidt, is de ruime keuze als het gaat om Unlimited-abonnementen voor onbeperkt internet. Je kunt bijvoorbeeld een sim only met onbeperkt internet nemen voor nog meer korting op je internet en tv.

Je kunt kiezen voor iinternetsnelheden van 10 Mbit/s, 300 Mbit/s, 600 Mbit/s of tot 1 Gbit/s. Het goedkoopste Unlimited-abonnement kost bij Odido 27,50 euro per maand. Voor het duurste abonnement betaal je maandelijks 45 euro.

Tot wanneer is de deal geldig?

De Black Friday 2023-aanbieding van Odido is nog geldig tot en met Cyber Monday, op maandag 27 november. Neem je het abonnement, dan krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Het abonnement is maandelijks aanpasbaar.