Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Sim-only met onbeperkt internet: dit zijn de goedkoopste opties

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Sim only onbeperkt internet

Zoek je naar een goedkope sim only-abonnement met onbeperkt internet? Er zijn verschillende aanbieders die interessante opties voor unlimited data bieden. Hieronder vind je een overzicht van de goedkoopste opties bij Budget Sim Only, Odido, KPN en Vodafone, inclusief details over internetsnelheid, GB’s delen en aansluitkosten.

Goedkope sim-only met onbeperkt internet

Het aanbod aan sim-only abonnementen wordt steeds groter, en de prijzen steeds betaalbaarder. Veel providers komen ook regelmatig met aantrekkelijke kortingen of cadeaus om klanten binnen te halen. Hieronder zetten we de sim only-aanbiedingen van verschillende providers een rij.

Budget Sim Only: de goedkoopste optie voor onbeperkt internet

Onbeperkt internet bij Budget Mobiel

Budget Mobiel biedt het goedkoopste sim-only abonnement met onbeperkt internet aan. Het is een voordelige optie voor wie niet veel waarde hecht aan een hoge internetsnelheid. Je betaalt de eerste 6 maanden 10 euro per maand, daarna wordt dat 20 euro. Je hebt geen aansluitkosten en je maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

Je internetsnelheid is 5 Mbit/s, wat voldoende is voor basisgebruik zoals e-mailen, WhatsAppen en browsen. Wil je onderweg naar video’s zoals Netflix kijken in HD-kwaliteit of hoger, dan heb je sneller internet nodig.

Odido Sim Only: veel keuze uit Unlimited internet-abonnementen

Odido

Een Sim Only Unlimited van Odido is een goede keuze voor wie meer snelheid en flexibiliteit wilt. Het goedkoopste sim only-abonnement is Unlimited Start en kost 27,50 euro per maand. Je internetsnelheid is dan 10 Mbit/s. Er zijn ook internetbundels voor een sim only met sneller onbeperkt internet. Dit zijn de opties.

Als je een ander Odido mobiel abonnement of Odido Internet abonnement op je adres hebt, krijg je tot 7,50 euro extra korting per maand. Een ander voordeel van sim-only bij Odido is dat je een tweede sim-only met onbeperkt internet extra voordelig krijgt: voor 20 euro per maand. Dit abonnement kun je delen met je gezin, familie of vrienden.

KPN Sim Only met onbeperkt internet: ideaal voor gezinnen

KPN

Voor een sim-only met Unlimited Data betaal je bij KPN 32,50 euro per maand. Je hebt dan snel internet: 500 Mbit/s. Dit is de hoogste snelheid die KPN aanbiedt.

Ideaal is dat je met Unlimited Data bij KPN de GB’s kunt delen met alle KPN Mobiel-abonnementen op hetzelfde adres. Dit is ideaal als iemand anders in je gezin een kleine databundel heeft. Je deelt tot 50 GB per maand. Als je ook thuis internet van KPN hebt, krijg je € 7,50 extra korting per maand.

Vodafone Sim Only Unlimited: goedkoopste optie voor snel internet

Vodafone

Wil je internet met de hoogste snelheid, dan ben je bij een Red Unlimited-abonnement van Vodafone het voordeligst uit. Daar betaal je vanaf 31,50 euro per maand voor een sim-only met onbeperkt internet en een internetsnelheid tot 1000 Mbit/s. Hoe snel je internet is, hangt zoals bij andere providers af van onder meer de netwerkdekking en hoe druk het in het gebied is.

Je hebt geen aansluitkosten en je krijgt € 7,50 extra korting per maand als je ook thuisinternet van Ziggo hebt.

Wat is de goedkoopste sim-only met onbeperkt internet?

Het sim-only abonnement van Budget Mobiel is het voordeligst. Heb je thuis internet van Odido, dan ben je net zo goedkoop uit als je voor een sim-only van deze provider kiest. Ook dan betaal je 20 euro per maand, maar krijg je er sneller internet voor terug. In veel situaties is het gunstig om te kiezen voor de provider waarna je ook thuisinternet hebt. Hiermee bespaar je 7,50 euro per maand.