Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Odido aanbieding: deze week veel korting op internet en tv

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Odido aanbieding

Zoek je naar een goede deal voor een internet en tv-abonnement? Het is goed om te weten dat er momenteel een aantrekkelijke Odido aanbieding is, waardoor je acht maanden korting krijgt op internet en tv. Die korting is alleen nog tot en met zondag geldig.

Lees verder na de advertentie

Odido internet en tv aanbieding

Odido heeft regelmatig interessante aanbiedingen. Zo ook nu: kies je voor een abonnement met alleen internet, dan krijg je tijdens de eerste acht maanden een leuke korting. Je betaalt maximaal 30 euro per maand – ongeacht de internetsnelheid die je kiest. Dit is de laatste week dat je kunt profiteren van de korting, want actie loopt tot zondag 25 februari.

Wil je niet alleen internet, maar ook tv? Dan krijg je met de Odido aanbieding voor internet en tv er ook gratis televisie bij. De eerste acht maanden hoef je niets te betalen voor het kijken van tv. Hierbij ontvang je 64 tv-zenders, waarvan 59 in HD.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De looptijd voor dit abonnement is één jaar en het abonnement is maandelijks aanpasbaar. Je kunt er dus voor kiezen om eerst te profiteren van de hoogste internetsnelheid, en na acht maanden te switchen naar een voordeliger abonnement.

Nog meer voordeel met mobiel abonnement bij Odido

Heb je een mobiel abonnement bij Odido of Ben, dan krijg je nog meer korting op internet en tv. Per maand bespaar je dan minimaal 5 euro. Heb je een Odido Unlimited-abonnement, dan is je korting 7 euro. Daarnaast ontvang je korting op mobiele data. Dit zijn je voordelen:

  • Je krijgt maandelijks 5 euro korting op je internetabonnement.
  • Je krijgt maandelijks tot 7,50 euro korting per maand op Odido Unlimited-abonnementen.
  • Je ontvangt 2,50 euro korting en tot 5 GB extra data per maand op andere Odido-abonnementen.
  • Bij een Ben-abonnement met een internetbundel krijg je tot 5 GB extra data per maand.

Wat betaal je voor internet en tv na de Odido aanbieding?

Hoeveel je na de Odido aanbieding betaalt, hangt af van de internetsnelheid die je kiest. En welke internetsnelheid beschikbaar is, hangt dan weer af van het type internetverbinding dat op jouw adres beschikbaar is. Dit zijn de tarieven:

NaamInternetsnelheidPrijs
Odido Glasvezel 100100Mbit/s35 euro / 45 euro per maand
Odido Glasvezel 400400Mbit/s40 euro / 45 euro per maand
Odido Glasvezel 10001Gbit/s45 euro / 50 euro per maand
Odido Glasvezel 20002Gbit/s60 euro / 65 euro per maand
Odido Glasvezel 80008Gbit/s85 euro per maand

Odido schrijft op de prijslijst dat de maandelijkse kosten afhankelijk zijn van het type internetverbinding dat bij jou thuis beschikbaar is. Meestal geldt het goedkopere tarief, maar soms kan er dus een meerprijs berekend worden. Vul op de website van Odido jouw postcode in om te zien welke prijs op jouw adres van toepassing is.

Welke internetsnelheid van Odido kiezen?

Meestal heb je de keuze uit vier internetsnelheden. De laagste snelheid is 100Mbit/s. Voor de meeste huishoudens is dit voldoende. Je kunt dan met meerdere apparaten zonder problemen internetten en een video streamen.

Woon je in een groot gezin, of zijn er meerdere mensen thuis die regelmatig video’s in 4K streamen? Dan is een internetsnelheid van 400Mbit/s het overwegen waard. De zware gebruiker die bijvoorbeeld graag online games speelt, zal blij zijn met een abonnement van 1Gbit/s of 2Gbit/s. Nog meer dan dat is voor zo’n beetje iedereen overkill, dus laat die optie links liggen.

Bekijk ook het artikel over de Ziggo aanbieding om te zien welke korting je voor internet en tv bij Ziggo krijgt.