Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies

Zo krijg je een Nintendo Switch goedkoper (of zelfs gratis)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Nintendo Switch Black Friday

De Nintendo Switch heeft er dit jaar weer een hele reeks toffe games bij, en met Black Friday 2023 scoor je een Switch voor weinig – of zelfs voor niks!

Lees verder na de advertentie

Nintendo Switch Black Friday 2023

De Nintendo Switch gaat alweer een paar jaartjes mee, maar 2023 is misschien wel het beste jaar tot nu toe om er eentje te kopen sinds de introductie van de Switch. En als 2023 hét jaar is, dan is Black Friday natuurlijk dé datum.

Nintendo Switch

Dit jaar kwamen er flink wat grote games naar de console: een gloednieuwe The Legend of Zelda, Super Mario Bros. Wonder, Metroid Prime, Super Mario RPG én Pikmin 4. En uiteraard zitten er tussen alle games die de afgelopen zes jaar zijn uitgekomen ook echt pareltjes, zoals Animal Crossing: New Horizons en Mario Kart 8 Deluxe.

kooptip

Nintendo Switch korting

Tijdens Black Friday kun je een Nintendo Switch in huis halen met flink wat korting. Met name op het oled-model – dat is de nieuwste versie van de Switch met een véél beter display – kun je veel besparen:

Ook het 2019-model van de Switch, dat ten opzichte van het origineel een zuinigere chip heeft en daarmee een langere accuduur, is afgeprijsd. Als je de console combineert met Nintendo Switch Sports (€ 39,99) en een abonnement van drie maanden op Nintendo Switch Online (€ 7,99), betaal je nu even veel als voor de console zónder al die extra’s:

En wil je liever iets compacters, of een Switch voor op de achterbank van de auto? Dan kun je beter voor een Nintendo Switch Lite gaan. En ook deze kleinere Switch is een stuk goedkoper:

Gratis Nintendo Switch tijdens Black Friday 2023

Nintendo Switch gratis

Je kunt tijdens Black Friday ook helemaal gratis een Nintendo Switch scoren. Als je overstapt op Vattenfall voor gas en groene stroom krijg je namelijk tijdelijk een Nintendo Switch (2019) cadeau – samen met een vaste prijs voor je gas en energie tot 1 jaar.