Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

MacBook Air aanbieding: Apple’s beste deal nu nóg beter

Auteur: Ward Edema
0 reacties
MacBook Black Friday 2021


Lees verder na de advertentie

Door een nieuwe MacBook Air aanbieding bij MediaMarkt heeft de supersnelle instaplaptop van Apple z’n laagste prijs in een halfjaar bereikt. Hierom wil je er een.

MacBook Air M1

De MacBook Air uit 2020 is de goedkoopste laptop in Apple’s assortiment – en wat ons betreft ook direct de beste deal. Door z’n snelle M1-chip kan hij allerlei zware taken met gemak aan, openen apps waanzinnig snel, en hoef je nooit te wachten wanneer je de laptop open doet.

Bovendien heeft de MacBook Air M1 helemaal geen ventilator, waardoor je er muisstil mee werkt. En met 256 GB opslag heb je meer dan genoeg ruimte voor je documenten, apps en meer. Ook niet onbelangrijk: de accu gaat maar liefst 18 uur mee, waardoor je je lader zonder stress thuis kunt laten. Het is dus de ultieme alledaagse laptop, bijvoorbeeld voor studenten, kantoorgebruik of gewoon voor op de bank.

MacBook Air aanbieding

Mac mini 2020


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Met een instapprijs van € 1219 was de MacBook Air met M1-chip altijd al een goede deal. Al helemaal vergeleken met de marginaal snellere MacBook Air met M2-chip, die maar liefst € 1519 kost. Maar door een nieuwe MacBook Air aanbieding bij MediaMarkt is de laptop nog een stuk aantrekkelijker geworden. Je kunt hem nu namelijk al krijgen voor € 979, en alle drie de kleuren – zilver, spacegrijs en goud – zijn beschikbaar. Hier vind je de deal:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!