Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies

Lego Black Friday 2023: deze sets mag je niet missen

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Lego Black Friday

Black Friday is niet alleen goed voor tech-deals: ook Lego is met Black Friday 2023 een stuk goedkoper. Deze sets kun je nu voor minder in huis halen!

Lees verder na de advertentie

Lego Black Friday 2023

Tijdens Black Friday – en tegenwoordig ook de weken ervoor – gaan we massaal op zoek naar de beste techdeals. Maar er zijn ook veel kortingen die een stuk analoger zijn. Waaronder deals voor Lego! Perfect dus voor je kinderen, of het kind in jezelf, want er zijn ook veel sets specifiek gericht op volwassenen.

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de beste Lego-deals tijdens Black Friday 2023. Daaronder vallen zowel Lego-sets die nu goedkoper zijn dan ooit, als sets die geen nieuwe dieptepunt hebben bereikt maar tóch de moeite waard zijn.

kooptip

Goedkoper dan ooit

Tijdens Black Friday 2023 zijn een paar recente Lego-sets nu naar een nieuw dieptepunt gezakt qua prijs. En dat kan veel schelen. Een kort overzicht:

Lego Vespa

Meer Lego-deals

Deze Lego-sets zijn dan wel ooit goedkoper geweest dan tijdens Black Friday – het zijn nog steeds erg goede deals ten opzichte van hun adviesprijs!

Lego Ecto-1

Black Friday 2023 bij Lego.com (en in de winkels)

Ook bij Lego zelf wordt Black Friday gevierd – maar dan wel écht pas op Black Friday, tot en met de maandag daarna. Welke acties er precies zijn, is vanaf vrijdag bekend. Wel weten we al dat je bij aankopen vanaf € 170 een ‘Winterse marktkraam’-set krijgt, en vanaf € 250 krijg je ook ‘Majisto’s magische werkplaats’.

Voor Lego Insiders – je kunt gratis lid worden – zijn er nog wat extra acties. Je kunt als Insider namelijk nu al besparen op sets als Pac-Man, de Middeleeuwse Smid, en het schild van Captain America. Je vindt alle deals op Lego’s eigen pagina voor Lego Black Friday-deals.