Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies

KPN Black Friday 2023: grote korting óf Coolblue cadeaubon

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
KPN Black Friday 2023

Overweeg je over te stappen van provider, dan is deze Black Friday-week een goed moment. KPN heeft meerdere aanbiedingen voor internet- en tv-abonnementen. Je kunt kiezen voor een cadeaubon van Coolblue of een voordelig abonnement voor internet en tv.

KPN Black Friday: cadeaubon van Coolblue

Kies je voor een tweejarig abonnement bij KPN, dan heb je in deze Black Friday 2023-week de mogelijkheid om een Coolblue-cadeaubon van 250 euro te ontvangen. Zo’n bon komt natuurlijk altijd van pas: bijvoorbeeld bij het kopen van je volgende iPhone, iPad of MacBook.

Of kies voor een jaar lang korting op internet en tv

In plaats van de Coolblue-bon kun je ook kiezen om een jaar lang korting te krijgen op internet en tv van KPN. Tijdens het eerste jaar betaal je slechts 35 euro per maand, ongeacht de internetsnelheid die je kiest.

Zeker wanneer je toch al van plan was om een hoge snelheid te kiezen is de deal interessant. Kies je voor de internetsnelheid van 1000Mbit/s met tv, dan bedraagt de totale prijs voor het eerste jaar maar 445 euro, inclusief de aansluitkosten van 25 euro. Het abonnement is maandelijks aanpasbaar, dus je kunt nog altijd omlaag.

Nog meer voordeel met KPN Combivoordeel

Naast de bovengenoemde aanbiedingen biedt KPN ook combinatievoordelen aan. Dit kan voordelig zijn wanneer je abonnementen hebt op diensten zoals Netflix of Viaplay.

Met KPN Combivoordeel ontvang je maandelijks tot 7,50 euro korting op je mobiele abonnement en een Entertainmentkorting ter waarde van 5 euro, die je kunt gebruiken voor onder andere Netflix, Spotify, Viaplay, Videoland of ESPN. Bovendien krijg je gratis toegang tot het Pluspakket, met extra zenders en films, wanneer je een tv-abonnement hebt.

En de klanten van KPN dan?

En krijgen de huidige KPN-abonnees ook iets? Helaas niet: de Black Friday-aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten die in de afgelopen zes maanden geen abonnement bij KPN hebben gehad.

Het is gebruikelijk dat providers dit soort kortingen aanbieden om nieuwe klanten aan te trekken. Wil je toch profiteren van een korting of welkomstcadeau, dan kun je overwegen om van provider te wisselen. In een artikel hebben we de Black Friday 2023-deals van Ziggo op een rij gezet.