Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
koopadvies

Dit is de ultieme iPhone-telefoonhouder voor in de auto

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
iphone telefoonhouder magsafe


Lees verder na de advertentie

Wil je een draadloze telefoonhouder voor in de auto? Als je een recente iPhone hebt, is een draadloze autohouder met MagSafe-ondersteuning ideaal. Zéker als hij je iPhone koel houdt, zodat hij niet kan oververhitten.

De beste iPhone-telefoonhouder voor in de auto

Heb je een iPhone 12 uit 2020 of nieuwer (de iPhone SE uitgezonderd), dan raden we het aan om te zoeken naar een telefoonhouder met MagSafe-ondersteuning. Hiermee bevestig je de iPhone draadloos aan de autohouder, via een magneet. Dankzij de interne magneet van de iPhone 12, iPhone 13 en iPhone 14 blijft je toestel goed op z’n plek.

Een iPhone draadloos opladen in de auto heeft doorgaans een groot nadeel: je telefoon raakt nogal snel oververhit. Draadloos opladen veroorzaakt meer warmte en de temperatuur in de auto is vaak hoger dan in andere omgevingen – vooral als de iPhone in de zon staat. Hierdoor kan de iPhone te heet worden en uitvallen.

Draadloze MagSafe-autohouder met ventilator


kooptip

De makers van de ESR HaloLock Cryoboost hebben daar iets op bedacht. In deze auto-telefoonhouder met MagSafe-ondersteuning zit een ventilator en de oplader is gemaakt van warmte-afvoerende onderdelen, die ervoor zorgen dat je iPhone niet te heet wordt.

De autohouder klem je via een van de ventilatorroosters vast. Dankzij een extra voetje voor de stabiliteit blijft hij goed op z’n plek. Handig is dat de MagSafe-plaat op een kogelgewricht zit: hierdoor kun je hem in alle richtingen stellen. Zo is de iPhone tijdens het opladen ook goed te gebruiken om mee te navigeren.

De ESR HaloLock Cryoboost is voor 47,90 euro te koop bij Appelhoes. Hij is dus te gebruiken met de iPhone 12, iPhone 13 of iPhone 14. Gebruik je een hoesje, dan is het belangrijk dat hij MagSafe-ondersteuning heeft, alleen dan blijft hij goed vastzitten. Bij de telefoonhouder krijg je een usb-kabel meegeleverd.