Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPad hoes voor je kind: dit zijn de 3 beste opties

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPad hoes kind


Lees verder na de advertentie

Als je je iPad weleens uitleent aan je kind, dan is het niet verkeerd om een goede beschermende hoes in huis te hebben. Zo’n case beschermt de iPad tegen schade door vallen, stoten en krassen. We noemen onze 3 favoriete opties voor een iPad hoes voor een kind.

iPad hoes voor kind

Wat betreft een iPad hoes voor een kind valt er genoeg te kiezen. Een belangrijke factor om naar te kijken is stevigheid. Kinderen kunnen de iPad nogal eens laten vallen, dus het is belangrijk dat de hoes het apparaat goed beschermt tegen vallen en stoten. Zoek naar een hoes dat gemaakt is van stevig materiaal, zoal EVA-schuim.

Belangrijk is ook dat de case het display goed beschermt. Dit is het meest kwetsbare onderdeel van de iPad en een iPad-scherm vervangen is nogal aan de prijs. Je kunt het beste een hoes hebben met een opstaande rand die voorkomt dat het scherm plat op de grond ligt als de iPad valt.

De meeste iPad-hoesjes voor kinderen hebben een stevige handgreep of band. Daarmee kunnen kinderen de iPad gemakkelijk vasthouden en wordt voorkomen dat hij gemakkelijk uit hun handen glipt. Bovendien is de handgreep bij de meeste cases ook te gebruiken als standaard. Op basis van deze factoren zijn dit onze 3 favoriete opties voor een iPad hoes voor een kind.

1. Just in Case


kooptip

Just in case

Met deze Just In Case-cover (ook beschikbaar in het roze en rood) laat je je kind met een gerust hart spelen met je iPad. Met het handvat houd je de case niet alleen eenvoudig vast, maar is de hoes ook te gebruiken als standaard. Zo kijkt je kind naar een filmpje zonder dat je de iPad vast hoeft te houden. Een minpuntje van de case is dat hij erg moeilijk uit de case is te krijgen. Maar dat is ook meteen een voordeel, want de iPad valt er dus niet zomaar uit.

2. iMoshion

iMoshion hoesje kind iPad

Deze backcover van iMoshion is erg stevig en gemaakt van TPU: een combinatie van hard plastic en siliconen. Hat materiaal is schokabsorberend, waardoor hij de iPad goed beschermt tegen vallen en stoten. Net als de hoes van Just in Case is het handvat uit te vouwen tot een standaard. De hoes is er in het blauw, groen, rood, roze en zwart en beschikbaar voor verschillende iPad-modellen.

3. LUQ

LUQ hoesje kind iPad

Een andere goede optie voor een iPad hoes voor een kind is de kinderhoes van LUQ. De case is schokabsorberend en gemaakt van stevig materiaal (EVA-schuim), waardoor niet alleen de iPad, maar ook deze case lang goed blijft. Het handvat kan worden gebruikt als standaard en met de openstaande rand is ook het display goed beschermd. Bovendien is de case scherp geprijsd. De LUQ iPad hoes voor kind is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is beschikbaar voor de meeste recente iPad-modellen.

Lees ook: Delen met gezin: deel apps, iCloud-opslag en meer