Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
koopadvies iMac 2021

Zo laag was de iMac 2021 prijs nog nooit: € 545 korting

Auteur: Ward Edema
2 reacties
iMac 2021 wallpaper


Lees verder na de advertentie

Hoewel de iMac 2021 prijs al sinds zijn introductie redelijk gelijk is gebleven, is hij er nu met flinke korting. Hier vind je de deal.

24-inch iMac 2021

iMac 2021

De iMac 2021 is misschien wel Apple’s mooiste computer allertijden. Hij is dunner dan de meeste monitors, en toch zit er een hele Mac in verstopt met een supersnelle M1-chip. Hierdoor open je apps in recordtempo, en kun je zelfs zwaardere programma’s als Final Cut Pro, Logic Pro, Photoshop en Premiere goed draaien.

Deze apps krijgen bovendien alle ruimte, door een groot 24-inch retinascherm. Ook zitten de webcam, microfoon en speakers ingebouwd, waardoor je geen lelijke kabels op je bureau hebt slingeren, en wordt er bij de iMac een Magic Keyboard én een Magic Mouse geleverd in bijpassende kleur. Oftewel: de iMac 2021 is uit de doos al compleet.

iMac 2021 prijs


kooptip

De iMac 2021 prijs al sinds het begin vrijwel hetzelfde gebleven: € 1569 voor het instapmodel. Daarmee was het geen slechte deal, al kreeg je met de eerste stap daarboven (€ 1799) een veel beter model. Deze heeft namelijk een extra grafische core, twee extra usb-c-poorten, een aansluiting voor bedraad internet, en een toetsenbord met een Touch ID-vingerafdruksensor.

grote iMac 2021

Nu is dat betere model véél goedkoper geworden. Bij Amazon heb je hem namelijk al voor € 1254. Dat is dus 545 euro onder zijn adviesprijs! Hier vind je de deal:

Andere deals

Zulke flinke kortingen zijn doorgaans maar van korte duur. Is de deal inmiddels verlopen? Met onze prijsvergelijker vind je de andere beste iMac 2021 deals van dit moment:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!