Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Zo laag was de iMac 2021 prijs nog nooit: € 675 korting

Auteur: Ward Edema
2 reacties
iMac 2021 wallpaper

De iMac 2021 prijs is gestaag gedaald sinds de introductie van zijn (iets) snellere opvolger, maar nu is hij er met wel héél veel korting. Hier vind je de deal.

Lees verder na de advertentie

iMac 2021

De iMac 2021 is net als zijn opvolger misschien wel Apple’s mooiste computer allertijden. Hij is dunner dan de meeste monitors, en toch zit er een hele Mac in verstopt met een snelle M1-chip. Hierdoor open je apps in recordtempo, en kun je zelfs zwaardere programma’s als Final Cut Pro, Logic Pro, Photoshop en Premiere goed draaien.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Deze apps krijgen bovendien alle ruimte, door een groot 24-inch retinascherm. Ook zitten de webcam, microfoon en speakers ingebouwd, waardoor je geen lelijke kabels op je bureau hebt slingeren, en wordt er bij de iMac een Magic Keyboard én een Magic Mouse geleverd in bijpassende kleur. Oftewel: de iMac 2021 is uit de doos al compleet.

kooptip

iMac 2021 prijs

De iMac 2021 bleef vanaf zijn introductie tot de aankondiging van zijn opvolger vrijwel even duur: € 1569 voor het instapmodel. Daarmee was het geen slechte deal, al kreeg je met de eerste stap daarboven (€ 1799) een veel beter model. Deze heeft namelijk een extra grafische core, twee extra usb-c-poorten, een aansluiting voor bedraad internet, en een toetsenbord met een Touch ID-vingerafdruksensor.

grote iMac 2021

Nu is dat betere model véél goedkoper geworden. Bij Amazon heb je hem namelijk al voor € 1124. Dat is dus 675 euro onder zijn adviesprijs! Ter vergelijking: voor hetzelfde luxere model van de nieuwe iMac 2023 betaal je nu € 1799. Een groot prijsverschil, maar de verschillen tussen de iMacs zijn maar klein. Hier vind je de deal:

Andere deals

Zulke flinke kortingen zijn doorgaans maar van korte duur. Is de deal inmiddels verlopen? Met onze prijsvergelijker vind je de andere beste iMac 2021 deals van dit moment: