Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Dyson Black Friday 2023: populaire stofzuiger nu veel goedkoper

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Dyson Black Friday deals

Het is weer die tijd van het jaar waarin kortingen sneller door de lucht vliegen dan stofdeeltjes. Ook de populaire Dyson stofzuiger is met Black Friday 2023 een stuk goedkoper geworden.

Lees verder na de advertentie

Dyson Black Friday

De stofzuigers van Dyson staan bekend om hun krachtige zuigkracht, stijlvolle design en – uiteraard – draadloze gemak. Verschillende varianten van de Dyson zijn nu bij Mediamarkt voordeliger. Hieronder lichten we er een paar uit:

kooptip

Welke Dyson past bij mij?

Dyson Black Friday

De Dyson V8 Motorhead is een solide basiskeuze. Met een accuduur van 40 minuten kun je flink wat stof verzamelen voordat je hem weer moet opladen. De bijgeleverde accessoires zorgen ervoor dat je elk hoekje en gaatje bereikt – geen kruimel is veilig. Heb je een huisdier, dan kun je beter gaan voor de Dyson V8 Silver. Bij deze snoerloze steelstofzuiger krijg je er ook een dierenharenborstel bij.

De Dyson V15 is een beetje de Pro Max onder de stofzuigers. Deze geavanceerde machine heeft een laser die stof zichtbaar maakt, een accuduur van 60 minuten en een automatische zuigkrachtregeling. Ook deze stofzuiger is met Black Friday goedkoper geworden.

De Dyson V11 is misschien een ouder model, maar nog steeds interessant. Net als de V15 heeft hij een accuduur van 60 minuten en een automatische zuigkrachtregeling. Het belangrijkste verschil met de duurdere versie is dat hij geen laser op de vloerzuigmond heeft, die het stof op de vloer zichtbaar maakt.