Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple TV kopen met Black Friday? Deze modellen zijn afgeprijsd

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple TV Black Friday

Black Friday is volop bezig, en ook als je een Apple TV wilt scoren is dit hét moment om het te doen: deze modellen zijn nu flink afgeprijsd.

Lees verder na de advertentie

Apple TV Black Friday

De Apple TV is een kastje waarvan de meeste mensen niet weten dat ze er eentje willen hebben – maar als ze hem eenmaal hebben, willen ze niet meer terug. Met de Apple TV krijg je toegang tot de apps van je favoriete streamingdiensten, maar ook tot andere apps en games uit de App Store, Apple Music, je iCloud-fotobibliotheek, de bediening van je Woning-accessoires en nog veel meer.

Apple TV 4K 2022

Door de snelle chip vlieg je door je apps – in tegenstelling tot veel smart-televisies, die vaak niet vooruit te branden zijn. Bovendien worden de apps regelmatig bijgewerkt, en krijgt het besturingssysteem ieder jaar een grote update. En ook handig: je bedient de Apple TV met een afstandsbediening met Siri, of gewoon met je iPhone.

kooptip

Apple TV deals

Met Black Friday kun je een Apple TV scoren met flinke korting. Met name de iets oudere modellen zijn nu een stuk aantrekkelijker geprijsd. Dit zijn de beste deals.

Apple TV 4K (2021)

Apple TV 4K 2021

De Apple TV 4K uit 2021 is inmiddels opgevolgd door het model uit 2022, maar dat maakt hem nog niet achterhaald. Je krijgt een vlotte Apple A12-chip, ondersteuning voor 4K en Dolby Vision, Wifi 6 en tot 64 GB opslag. En je betaalt er nu een stuk minder voor dan de adviesprijs.

Apple TV HD (2015)

goedkopere Apple TV

Heb je een wat oudere tv (zonder 4K), en verwacht je geen zware apps of games te willen draaien met je Apple TV? Dan is de Apple TV HD nog een optie. Dit model is al wat ouder en is sinds vorig jaar niet meer bij Apple te koop, maar hij doet wat hij moet doen en kost een stuk minder dan de andere modellen. Je krijgt dezelfde afstandsbediening als bij de andere modellen, 32 GB opslag, en hij draait nog gewoon op tvOS 17.1 – de nieuwste versie van het besturingssysteem.

Apple TV 4K (2022)

Apple TV 4K 2022 met Siri Remote

Als je toch liever het nieuwste van het nieuwste wil, dan is er natuurlijk ook nog de nieuwste Apple TV 4K uit 2022. Deze heeft een supersnelle A15-chip, ondersteuning voor 4K, Dolby Vision én HDR10+, en tot maar liefst 128 GB opslag. Het enige nadeel: deze heeft met Black Friday wel érg beperkte kortingen.