Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De beste Apple-accessoires voor studenten

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties

Binnenkort gaat het nieuwe school- en studiejaar van start. Tijd dus om nieuwe schoolspullen aan te schaffen en dan zijn er ook enkele Apple-accessoires die je echt even in je winkelmandje moet gooien. We hebben het dan niet over iPads, Macs of iPhones maar over spullen voor erbij die echt heel handig zijn. Welke Apple-accessoires studenten niet mogen missen lees je hier!

1. AirTag

AirTag review

Ben je altijd alles kwijt? Dan heb je Apple’s AirTags nodig. Die stop je in je spullen die je niet kwijt wilt raken (of je bevestigt ze eraan met een soort sleutelhanger). Je kunt je eigendommen dan pingen, zodat je hoort waar ze liggen. Of je kijkt even op je iPhone waar ze gebleven zijn. Zo raak je bijvoorbeeld je schooltas nooit meer kwijt. AirTags kosten per stuk € 35.

2. Apple Pencil

Apple Pencil 2

Heb je een iPad? Hartstikke handig, bijvoorbeeld om aantekeningen te maken tijdens een college. Maar hersenonderzoekers zijn het erover eens dat je dingen het best onthoudt door ze op te schrijven. Dus doe jezelf een Apple Pencil (verkrijgbaar vanaf € 99) cadeau, en zuig de leerstof voortaan op als een spons.

3. Smart Battery Case of Magsafe Battery Pack

MagSafe battery Pack

Aan het einde van je batterij heb je misschien altijd nog een stukje schooldag over. Ténzij je een Smart Battery Case gebruikt: dit is een hoesje met een ingebouwde powerbank. Exclusief voor de nieuwste iPhone 12 is er sinds kort de MagSafe Battery Pack: een powerbank die je magnetisch op je iPhone klinkt (vanaf € 109).

4. AirPods Pro

AirPods Pro

Muziek helpt je door je studie heen. En de AirPods Pro komen bovendien uitstekend van pas als je je even goed moet concentreren: ze hebben namelijk actieve ruisonderdrukking die omgevingsgeluid tegenhoudt. Moet je een keer digitaal overleggen met je medestudenten, dan klinkt je stem via de AirPods Pro (vanaf € 214) het duidelijkst!

kooptip

5. Apple Music

Zeg je AirPods, dan zeg je Apple Music – en hoewel het niet echt een accessoire is, willen we je toch nog even wijzen op deze muziekdienst van Apple. Want wist je dat je bij Apple studentenkorting krijgt, waardoor je maandelijks maar vijf euro betaalt? En dan ook gratis toegang hebt tot Apple’s streamingdienst Apple TV Plus?

6. Kaarthouder voor iPhone 12

MagSafe accessoires

Je pinpas hoef je tegenwoordig niet meer mee te nemen, want dankzij Apple Pay betaal je gewoon met je iPhone. Maar je zult vast nog pasjes hebben, zoals je OV- of studentenkaart. Die kun je bewaren in deze MagSafe kaarthouder die je magnetisch op de achterzijde van de iPhone 12 klikt.

7. Samsung T7 Touch Portable SSD

Samsung T7 Touch Portable SSD

Als je je MacBook vol hebt staan met allerlei belangrijke documenten voor je studie, wil je natuurlijk niet het risico lopen dat je deze bestanden kwijtraakt. Met een Samsung T7 Touch SSD maak je gemakkelijk back-ups, en kun je direct je opslag uitbreiden voor als je wat gigabytes tekort komt op je Mac. En, extra handig: de Samsung T7 Touch is ook nog eens beveiligd met je vingerafdruk. Hij is onder andere te koop bij Coolblue.

Welke Apple-spullen vind je als student of scholier superhandig? Laat hieronder een reactie achter!