Terug naar De beste Apple-accessoires voor studenten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Koopadviezen

De beste Apple-accessoires voor studenten

Door Laura Grootaarts11 augustus 2021 11:263 min. leestijd0

Binnenkort gaat het nieuwe school- en studiejaar van start. Tijd dus om nieuwe schoolspullen aan te schaffen en dan zijn er ook enkele Apple-accessoires die je echt even in je winkelmandje moet gooien. We hebben het dan niet over iPads, Macs of iPhones maar over spullen voor erbij die echt heel handig zijn. Welke Apple-accessoires studenten niet mogen missen lees je hier!

1. AirTag

AirTag review

Ben je altijd alles kwijt? Dan heb je Apple’s AirTags nodig. Die stop je in je spullen die je niet kwijt wilt raken (of je bevestigt ze eraan met een soort sleutelhanger). Je kunt je eigendommen dan pingen, zodat je hoort waar ze liggen. Of je kijkt even op je iPhone waar ze gebleven zijn. Zo raak je bijvoorbeeld je schooltas nooit meer kwijt. AirTags kosten per stuk € 35.

2. Apple Pencil

Apple Pencil 2

Heb je een iPad? Hartstikke handig, bijvoorbeeld om aantekeningen te maken tijdens een college. Maar hersenonderzoekers zijn het erover eens dat je dingen het best onthoudt door ze op te schrijven. Dus doe jezelf een Apple Pencil (verkrijgbaar vanaf € 99) cadeau, en zuig de leerstof voortaan op als een spons.

3. Smart Battery Case of Magsafe Battery Pack

MagSafe battery Pack

Aan het einde van je batterij heb je misschien altijd nog een stukje schooldag over. Ténzij je een Smart Battery Case gebruikt: dit is een hoesje met een ingebouwde powerbank. Exclusief voor de nieuwste iPhone 12 is er sinds kort de MagSafe Battery Pack: een powerbank die je magnetisch op je iPhone klinkt (vanaf € 109).

4. AirPods Pro

AirPods Pro

Muziek helpt je door je studie heen. En de AirPods Pro komen bovendien uitstekend van pas als je je even goed moet concentreren: ze hebben namelijk actieve ruisonderdrukking die omgevingsgeluid tegenhoudt. Moet je een keer digitaal overleggen met je medestudenten, dan klinkt je stem via de AirPods Pro (vanaf € 214) het duidelijkst!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Ben als eerste op de hoogte van exclusieve updates over de allernieuwste iPhone 13

5. Apple Music

Zeg je AirPods, dan zeg je Apple Music – en hoewel het niet echt een accessoire is, willen we je toch nog even wijzen op deze muziekdienst van Apple. Want wist je dat je bij Apple studentenkorting krijgt, waardoor je maandelijks maar vijf euro betaalt? En dan ook gratis toegang hebt tot Apple’s streamingdienst Apple TV Plus?

6. Kaarthouder voor iPhone 12

MagSafe accessoires

Je pinpas hoef je tegenwoordig niet meer mee te nemen, want dankzij Apple Pay betaal je gewoon met je iPhone. Maar je zult vast nog pasjes hebben, zoals je OV- of studentenkaart. Die kun je bewaren in deze MagSafe kaarthouder die je magnetisch op de achterzijde van de iPhone 12 klikt.

Welke Apple-spullen vind je als student of scholier superhandig? Laat hieronder een reactie achter!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Ben als eerste op de hoogte van exclusieve updates over de allernieuwste iPhone 13

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar