Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies AirTags

AirTag Black Friday 2023: hier is de tracker het goedkoopst

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Waarvoor AirTag gebruiken

De Apple AirTag is veruit de beste en populairste tracker die je kunt kopen. Spectaculaire stuntprijzen zijn er niet, maar bij sommige online winkels is de AirTag tijdens Black Friday 2023 wel wat goedkoper.

Lees verder na de advertentie

AirTag Black Friday 2023

De AirTag is een tracker om je verloren items op te sporen. Zo raak je bijvoorbeeld je sleutelbos, portemonnee of tas nooit meer kwijt. Dankzij de U1-chip voor Ultra Wideband wordt de locatie tot op de centimeter nauwkeurig weergegeven.

Grote Black Friday 2023-kortingen zijn er niet, maar de AirTag is bij sommige winkels wel wat goedkoper geworden. Wil je één AirTag, dan ben je bij Amazon het voordeligst uit. Daar krijg je nu 10 procent korting. Kies je voor een 4-pack, dan heeft Mobiel.nl de scherpste prijs.

kooptip

Zoek mijn-netwerk

Het tot op de centimeter nauwkeurig iets kunnen vinden is handig aan de AirTag, maar waar de tracker zich echt in onderscheidt is het Zoek mijn-netwerk. Dit is een groot netwerk van honderden miljoenen Apple-apparaten die samenwerken om verloren items te lokaliseren.

Apple AirTag koffer

Is een Apple-apparaat in de buurt van je verloren item (en met die honderden miljoenen apparaten is die kans groot), dan wordt de locatie anoniem en versleuteld doorgegeven. Zo kun je altijd de locatie van je AIrTag blijven volgen, hoe ver je er ook vandaan bent.

Vind je de AirTag ondanks de korting te duur, of zoek je er een die ook overweg kan met een Android-toestel? Neem een kijkje naar de AirTag-alternatieven.

Meer Apple Black Friday-deals

Meer leuke Apple-deals vind je vandaag op verschillende online winkels, zoals de Mediamarkt. Onder meer de AirPods, iPad en iPhone 14 zijn daar in prijs verlaagd.