Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Apple Black Friday Deals 2021

Black Friday 2021 laat niet meer lang op zich wachten: op vrijdag 26 november is het zover! Het prijzencircus is al jaren een traditie in Amerika en heeft nu eindelijk ook ons land bereikt. Steeds meer Nederlandse winkels en webshops zijn van de partij. Het startschot dus voor je Sinterklaas- of kerstaankopen. Of het ideale moment om toe te slaan als je al langer op een wat duurder product aast! Maar waar moet je als Apple-fan zijn voor de beste Apple Black Friday Deals?

Black Friday Deals Apple

Black Friday 2021: de beste deals

Black Friday is nog niet officieel begonnen, maar webshops sturen al volop met de beste deals. De uitverkoop duurt nog zeker tot het weekend na Black Friday én de maandag erop. Die dag heet Cyber Monday: oorspronkelijk het antwoord van online winkels op Black Friday, maar in de praktijk is deze hele periode gewoon één groot prijzenfestijn. De koopjesjacht kan dus beginnen – maar waar moet je zijn voor iPhones, AirPods, MacBooks en meer?

Black Friday: Apple zelf doet er niet echt enthousiast aan mee. Net zoals de voorbije jaren bestaat Apple Black Friday Nederland uit een meerdaags shopping-event (de term Black Friday gebruiken ze hierbij niet eens). Wat dat inhoudt? Geen hoge kortingen, helaas. Bij aankoop van een Apple-product krijg je een Apple Store-cadeaubon die je bij Apple zelf kon besteden aan weer een ander product.

Gelukkig zijn er ook andere winkels die producten van Apple verkopen en die wel interessante Apple aanbiedingen hebben.

Welke winkels hebben de beste deals?

Black Friday begint dit jaar vroeg. Al een week voordat het officieel zover is, zijn er al Black Friday-aanbiedingen bij grote webshops zoals Mediamarkt en Coolblue. Daar is het van 19 tot en met 29 november feest.

Black Friday bij Coolblue

Vooral bij Coolblue zien we veel Black Friday deals op Apple-artikelen. Deze deals vinden we vooral interessant:

Black Friday bij Mediamarkt

Bij Mediamarkt zijn de tweede generatie AirPods en Apple Watch Series 3 flink afgeprijsd:

Welke winkels doen mee aan Apple Black Friday?

Ook andere webshops komen we leuke aanbiedingen tegen. Hieronder vind je een lijst met webshops die mogelijk interessante aanbiedingen hebben voor Apple-fans. Het gaat dan niet per se om Apple-producten als iPhones of AirPods, maar om bijvoorbeeld accessoires of andere elektronica. De moeite waard om eens rond te neuzen!

iPhone deals

De iPhone 13 is Apple’s nieuwste model. Wil je die? Reken dan op hooguit enkele tientjes korting. Dat is niet veel, maar toch mooi meegenomen. De aanbiedingen kunnen interessanter worden als je kiest voor een wat oudere iPhone, zoals de iPhone 12 of iPhone SE. Ook met deze toestellen kun je nog jaren vooruit. Als er interessante aanbiedingen zijn, dan verschijnen die in ons overzicht met de beste iPhone Black Friday-deals.

iPad deals

Een iPad om te netflixen, een beetje te surfen of te FaceTimen met de (klein)kinderen. Of als een fijne aanvulling op je thuiskantoor. Er is altijd wel een reden om een iPad te willen hebben. In september lanceerde Apple nog nieuwe iPads: de iPad 2021 en iPad mini 2021. We denken dat er vooral gestaan wordt met de wat oudere modellen, die nog steeds prima zijn. Als er interessante aanbiedingen zijn, dan verschijnen die hier in ons overzicht met de beste iPad Black Friday-deals.

Macbook (Pro) deals

Een MacBook Pro of een MacBook Air is een uitstekende investering. Maar gezien de prijs is een Black Friday korting zeker welkom. Kies je voor een Air – het instapmodel? Of ga je toch liever voor het vlaggenschip, de MacBook Pro? En wordt het dan een 14-inch of een 16-inch model? Als er interessante aanbiedingen zijn, dan verschijnen die hier in ons overzicht met de beste MacBook Black Friday-deals.

AirPods deals

De draadloze oordopjes van Apple zijn al jaren razendpopulair. Met Black Friday vliegen ze waarschijnlijk al helemaal als warme broodjes over de toonbank. Recentelijk lanceerde Apple nog een nieuwe versie van zijn draadloze oortjes: de AirPods 3 . Daarnaast is er de AirPods Pro: die hebben als extra’s onder meer actieve ruisonderdrukking en verschillende pasvormen. Als er interessante aanbiedingen zijn, dan verschijnen die hier in ons overzicht met de beste AirPods Black Friday-deals.

Apple Watch deals

De Apple Watch laat je niet alleen de tijd zien, maar ook de meldingen en berichtjes die er op je iPhone binnenkomen. En het slimme horloge helpt je op een leuke manier om fit, gezond en actief te blijven. Dankzij de talloze wijzerplaten gaat de Apple Watch je nooit vervelen. Als er interessante aanbiedingen zijn, dan verschijnen die hier in ons overzicht met de beste Apple Watch Black Friday-deals.

Actie van iCreate

iCreate najaarsactie

Ook iCreate doet natuurlijk mee aan het prijzencircus. Wat dacht je van 3x iCreate voor maar 15 euro? Of een jaarabonnement voor maar 40 euro? Profiteer snel van de actie-abonnementen in onze webshop!

Tip ons!

Hebben we een interessante Black Friday-deal gemist? Stuur dan een mail naar redactie@icreatemagazine.nl en we voegen ‘m toe!